Избери от менюто
Your Cart

Carp Focus

Производител: Carp Focus
Една многофункционална кутия, която е създадена да събере множество риболовни аксесоари, с множество прегради. Произведена е от здрава и лека пластмаса. За бърза и лесна ориентация капака е прозрачен. Имате и допълнително още 6 броя кутии в които да разположите вашите вирбели, куки и всякакви други ..
23.30лв.
Производител: Carp Focus
Една многофункционална кутия, която е създадена да събере множество риболовни аксесоари, с множество прегради. Произведена е от здрава и лека пластмаса. За бърза и лесна ориентация капака е прозрачен. Имате и допълнително още 6 броя кутии + 1 брой кутия класьор за шаранджийски поводи в които да разп..
40.40лв.
Производител: Carp Focus
Лек, удобен и с възможност за бързо  регулиране на позицията на облегалката посредством повдигане на подлакътниците. Всеки от четирите телескопични крака се регулира самостоятелно във височина в зависимост от наклона на терена.  Характеристики:Бързо регулируем наклон на облегалка поср..
175.00лв.
Производител: Carp Focus
Лек, удобен и с възможност за бързо  регулиране на позицията на облегалката посредством повдигане на подлакътниците. Предните 2 крака са телескопични и се регулират самостоятелно във височина в зависимост от наклона на терена. Характеристики:Бързо регулируем наклон на облегалка посредством..
165.00лв.
Производител: Carp Focus
Осигурява защита от вятър, дъжд и слънце. Тентата може да бъде махната по желание и горната част да се използва само като чадър. Тентата покрива 2/3 от диаметъра на чадъра. Разполага с колчета за допълнително закрепване на тентата. В светло зелен/кафяв цвят. Възможност за фиксиране под ъгъл. Дъ..
99.00лв.
Производител: Carp Focus
Шаранджийска стойка, изработена изцяло от неръждаема стомана, без нито един елемент от друг материал. Оборудвана с разтегателни буз барове за три пръчки, с телескопични крака и разтегателна централна конзола. Възможно е да се регулира както височината и спрямо земята, така и дължината на самата стой..
329.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)