Избери от менюто
Your Cart

Кепове,дръжки,глави

Производител: Gardner
Глава за кеп Gardner Barbel / Specialist pan netГлава за кеп с форма на "сълза". Тя ще побере най-големия шаран, без големи проблеми при кепчосването.Твърда и здрава рамка, може да се използва с увереност в заблатени водоеми, където меката глава не е приложима.Много добра и за състезателен риболов з..
65.00лв.
Производител: Trakker
Този здрав и надежден кеп е много добра покупка за парите си. Здрава дръжка от едно пърче с дължина 180см с удобни гумени ръкохватки така, че да не се парзаля доро когато работите с мокри ръце, завършва с метална фтулка с резба за да държи главата здраво. Изработен от високо модулен карбон,Главата е..
215.60лв.
Производител: Delphin
Универсална глава за кеп, с отлично съотношение качество-цена, като всички продукти от серията SYMBOL. Резбата ще пасне на по-голямата част от предлаганите на пазара дръжки.На пръв поглед главата привлича погледите с кафявата си мрежа, зашита върху допълнително подсилена черна рамка. Силната й стран..
68.00лв.
Производител: Gardner
Спестяващи място мрежи със сгъваема рамка за риболовеца на екземпляри. Предлага се както в 22-инчов, така и в 26-инчов вариант.- Бързосъхнеща мрежа.- Доставя се в торбичка против миризма.- Алуминиева рамкова конструкция.- Идеален за използване в бързо течащи реки.- Супер здрав лят разпръскващ блок...
56.00лв.
Производител: Gardner
Тази 30-инчова версия на нашата популярна гама от сгъваеми кепове е идеално подходяща за по-големи видове риби като мряна, уклей, платика, лин и шаран.Той разполага със супер здрав лят блок и алуминиева рамка, което го прави идеален за използване в бързо течащи реки или буренясали тихи води като и з..
65.00лв.
Глава за кеп Orient Rod "SNATCH" Глава за кеп Orient Rod "SNATCH"
Разпродаден
Производител: Orient Rods
"SNATCH" - специално проектиран кеп за максимално ефективно и лесно кепване на риба.-Подсилената рамка е изработена от авиационен алуминий и има D-образна форма 74см х 74см;-Специално формовани ъгли на рамката спомагат за увеличаване на максималната здравина на конструкцията;-Разпределителният блок ..
115.00лв.
Производител: NGT
Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net (Metal block) - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107x107см и дълбочина на мрежата 90см. Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към дръжката. Резбата е стандартна към всички дръ..
29.90лв.
Производител: Orient Rods
-дръжката е съставена от две части и е изработена от високомодулен карбонов плат на японската фирма TORAY с тъкан PLANE 3/3-дръжката има положителна плаваемост, която поредотвратява поръване на кепа-състои се от две части: едната част е еднокомпонентна 1,8 метра, а допълнителна част е 1,0 метра-сгло..
287.00лв.
Производител: Delphin
За шаранджии, които предпочитат да сглобят собствен комплект кеп, пред готовите опции на пазара, за тях има дръжка PARTISAN. Тя основен ценови модел на дръжката, която обаче благодарение на свойствата си може лесно да се справи с предизвикателствата на тежкия шаран.В допълнение към уникалния "партиз..
50.00лв.
Производител: Delphin
Визуално впечатляваща дръжка от серия SYMBOL, характеризираща се с отлично съотношение цена/качество. Изработена е от тънък структуриран карбон с достатъчна здравина за изваждане на най-големия шаран. Отделните части на дръжката пасват перфектно заедно, а твърдата връзка ще ги държи заедно при всяка..
58.00лв.
Производител: Delphin
Изключително практичен калъф, разработен специално за кеп, който е 100% устойчив на вода и влага. Благодарение на материала, от който е изработен този калъф и на висококачествената безшевна връзка, той наистина предотвратява проникването на вода, както навътре, така и навън. Той не позволява и излиз..
20.00лв.
Производител: Sonik
SONIK DOMINATORX RS LANDING NET е произведен от високомодулен карбон, което го прави по-лек и по-твърд. Допълнителната дължина на 2-секционата 8-футова дръжка означава, че кепчосването на риба се прави по-бързо и лесно.Дръжката може да се използва и с дължина от 4 фута  което го прави страхотен..
195.50лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)