Избери от менюто
Your Cart

Куки

Куки

Куки

Производител: PB Products
Curved KD Hook е кука за шаран с извита дръжка, която предизвиква скоростно завъртане и я прави агресивна спрямо рибата.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано..
11.74лв.
Производител: Avid Carp
Куките Armorok са завършени със супер гладко покритие от PTFE, което не само подобрява дискретността на куката, но увеличава скоростта на проникване с до 50%. Острието е резултат от най-новата водеща на пазара технология и уникален процес на шлифоване, химически заточен до съвършенство. Уникален про..
11.70лв.
Производител: Carp Spirit
V-Curve се появяват след двугодишни тестове и разработки, нареждайки се в най-високия клас шаранджийски куки. Моделът има уникална форма и включва всички вече доказали се качества на серията Carp Spirit Razor Point. Отчетливата V крива редуцира значително излишните движенията на куката и фокусира из..
11.20лв.
Производител: Cygnet Tackle
Химически заточени куки с прав връх.Агресивен модел кука с извита дръжка и право око.Кован XC 80 Ванадий здрав стоманен габарит.Защитно покритие от PTFE против отблясъци.Дълъг връх на иглата с микро шип.По 10 бр. в пакет...
10.70лв.
Производител: Cygnet Tackle
Химически заточени куки с прав връх.Универсален модел куки с къси дръжки.Кован XC 80 Ванадий здрав стоманен габарит.Защитно покритие от PTFE против отблясъци.Дълъг връх на иглата с микро шип.По 10 бр. в пакет..
10.70лв.
Производител: Fox
Edges Arma Point серия куки от Fox, които покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множе..
11.80лв.
Производител: Fox
Серия FOX Edges Arma Point куки покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множество рибол..
11.70лв.
Производител: Gardner
Моделът Rigga CVR е крайната еволюция на принципа на куката с извито стебло.Уникалната форма гарантира, че куката се завърта агресивно в момента, в който стръвта на куката бъде уловена и след като супер острият дълъг заострен връх приеме формата, гарантира, че задържането на куката е невероятно, бла..
14.60лв.
Производител: Gardner
Тази серия куки е спецално разработена за екстремен риболов, тя е с 30% по-здрава от обикновента MUGGA и по-дебела за да не ръзкъсва устите на рибите.Тази кука е тефлонова и изключително лека.Covert покритието намалява отблясъците и имитира преобладаващите цветове в околната среда.Кратко извита опаш..
12.60лв.
Производител: Korda
Агресивният отвор, насочен навътре, помага да се осигурят завъртанията на куката, без да е необходимо да се добавят допълнителни алайнери или термосвиваеми тръбички.Изработен е от наш собствен проводник с габарит „X“, така че е подходящ за използване както във Великобритания, така и тук поради своят..
6.50лв.
Производител: Korda
Доказано е, че е в състояние да издържи риболова на едър шаран в екстремни условия,KLOR има много агресивна форма (дори повече от нашата кука Kurv Shank), като точката е в съответствие с ухото и това го насърчава да се обърне бързо и да се хване в устата на шаран. Почистващата дръжка и обърнатото ух..
12.10лв.
Показва 1 до 12 от 34 (3 страници)