Избери от менюто
Your Cart

Куки

Куки

Куки

Производител: PB Products
Curved KD Hook е кука за шаран с извита дръжка, която предизвиква скоростно завъртане и я прави агресивна спрямо рибата.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано..
11.74лв.
Производител: Avid Carp
Куките Armorok са завършени със супер гладко покритие от PTFE, което не само подобрява дискретността на куката, но увеличава скоростта на проникване с до 50%. Острието е резултат от най-новата водеща на пазара технология и уникален процес на шлифоване, химически заточен до съвършенство. Уникален про..
11.70лв.
Производител: Carp Spirit
V-Curve се появяват след двугодишни тестове и разработки, нареждайки се в най-високия клас шаранджийски куки. Моделът има уникална форма и включва всички вече доказали се качества на серията Carp Spirit Razor Point. Отчетливата V крива редуцира значително излишните движенията на куката и фокусира из..
11.20лв.
Производител: Cygnet Tackle
Химически заточени куки с прав връх.Агресивен модел кука с извита дръжка и право око.Кован XC 80 Ванадий здрав стоманен габарит.Защитно покритие от PTFE против отблясъци.Дълъг връх на иглата с микро шип.По 10 бр. в пакет...
10.70лв.
Производител: Fox
Edges Arma Point серия куки от Fox, които покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множе..
11.80лв.
Производител: Fox
Серия FOX Edges Arma Point куки покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множество рибол..
11.70лв.
Производител: Fox
Невероятно популярен стил на кука, тя е с извита дръжка, която гарантира, че се завърта в устата на рибата, осигурявайки сигурно зкачане на долната устна всеки път Страхотна кука както за дънни примамки, така и за плуваща стръ,Подходяща и за платформа Spinner / Ronnie...
8.20лв.
Производител: Fox
Шарански куки Curve Shank Short, едни от най-здравите и надеждни на пазара благодарение на късото им извито рамо. Тези куки са изключително ефективни, когато се използват в комбинация с Line Aligna шлаух или Flippa шлаух, които дават допълнителна дължина и агресивен ъгъл на закачане, като в същото в..
8.20лв.
Производител: Fox
Един от класическите дизайни на шарански куки за всички времена и идеален за огромна гама от монтажи, също толкова добре с плуващи и дънни топчета. Широкият отвор на тази кука гарантира, че има по-голяма вероятност да се хване, след като рибата я засмуче...
8.20лв.
Производител: Korda
Агресивният отвор, насочен навътре, помага да се осигурят завъртанията на куката, без да е необходимо да се добавят допълнителни алайнери или термосвиваеми тръбички.Изработен е от наш собствен проводник с габарит „X“, така че е подходящ за използване както във Великобритания, така и тук поради своят..
6.50лв.
Производител: Korda
Доказано е, че е в състояние да издържи риболова на едър шаран в екстремни условия,KLOR има много агресивна форма (дори повече от нашата кука Kurv Shank), като точката е в съответствие с ухото и това го насърчава да се обърне бързо и да се хване в устата на шаран. Почистващата дръжка и обърнатото ух..
12.10лв.
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)