Избери от менюто
Your Cart

Обтегачи

Производител: Fox
• Система Adjustable клип• Рамо от неръждаема стоманао за по-голяма чувствителност на близки и далечни дистанции• 42гр плъзгаща тежест • Слот за BetalightЗелен, червен и кехлибарен..
131.00лв.
Производител: Fox
Fox MK3 Swinger Set Комплект 3бр - червен, зелен и кехлибарен цвят. В комплект с пластмасова кутия с място за 4ти брой..
243.00лв.
Производител: Solar
Titanium е изработен от високо технологична олекотена стомана Всяка система се предлага с:Държач за закрепване към бъз бара или колчетоДва различни вида глави за закрепване към линията,които може да изберете като допълнителен аксесоар спрямо вашият тип риболовДва клипса за пръчките и всичк..
78.00лв.
Производител: Solar
Съвместим с всички соларни индикаторни глави.Висококачествена индикаторна верига от неръждаема стомана с арматура от неръждаема стомана в двата края.Те отговарят на всички соларни индикаторни глави, включващи новите IPRO глави за системата Titanium, както и съвместими с индикатори от редица други пр..
16.00лв.
Производител: Solar
Титановите индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С  регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да..
29.50лв.
Производител: Solar
Титановитe индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да регул..
29.50лв.
Производител: Solar
Титановите индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да регул..
29.50лв.
Производител: CarpMax Tackle
Комплект обтегачи CarpMax Swingers Multicolour 4бр - Великолепен комплект от три светещи обтегача за шаранджийски риболов. Обтегачите са изцяло в четири различни цвята. Оборудвани са с балансираща подвижна тежест за регулиране на напрежението върху линията. Рамото на обтегачите е снабдено с пру..
99.00лв. 123.00лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)