Избери от менюто
Your Cart

Обтегачи

Производител: EastShark
Те имат специална магнитна система за задържане на влакното, която се адаптира към диаметъра на влакното, което позволява използването дори и на плетени влакна.Оборудван с метално тяло подобно на змия, което е много подходящо да се използва при вертикално положение на въдиците.Цената е за брой...
18.00лв.
Производител: Fox
• Система Adjustable клип• Рамо от неръждаема стоманао за по-голяма чувствителност на близки и далечни дистанции• 42гр плъзгаща тежест • Слот за BetalightЗелен, червен и кехлибарен..
131.00лв.
Производител: Fox
Fox MK3 Swinger Set Комплект 3бр - червен, зелен и кехлибарен цвят. В комплект с пластмасова кутия с място за 4ти брой..
241.00лв.
Производител: Solar
Titanium е изработен от високо технологична олекотена стомана Всяка система се предлага с:Държач за закрепване към бъз бара или колчетоДва различни вида глави за закрепване към линията,които може да изберете като допълнителен аксесоар спрямо вашият тип риболовДва клипса за пръчките и всичк..
67.00лв.
Производител: Solar
Съвместим с всички соларни индикаторни глави.Висококачествена индикаторна верига от неръждаема стомана с арматура от неръждаема стомана в двата края.Те отговарят на всички соларни индикаторни глави, включващи новите IPRO глави за системата Titanium, както и съвместими с индикатори от редица други пр..
16.00лв.
Показва 1 до 12 от 34 (3 страници)