Избери от менюто
Your Cart

Ракети,маркери,кобри

Производител: Fox
Маркер за риболов H-block – Fox е предназначен за маркиране на хранително петно при риболов от лодка.Основни характеристики:- Изработен от здрава пластмаса.- С ярко оранжев цвят за максимална видимост.- Плаващ- Оборудван с оловна тежест за закотвяне към дъното на езерото / речното кор..
23.50лв.
Производител: Gardner
Голям H маркер №1.Изработен от закалена, високо видима, флуоресцентно оранжева, формована пластмаса.H-Blok се доставя със 70 фута (22 м) здрава линия, прикрепена към сгъваема оловна лента.Просто пуснете тежестта от H-Blok и влакното автоматично ще се развие от плувката, докато поводът достигне дънот..
19.90лв.
Производител: CarpMax Tackle
H-маркерът e един от най-популярния маркер при шаранския риболов. Изработен от удороустойчива и здрава пластмаса, боядисана в ярко оранжев цвят за максимална видимост на дълги разстояния, дори и при силни вълнения.Със своя дизайн CarpMax Spot Marker гарантира, че ще остане там където е поставен, въп..
13.90лв.
Производител: Delphin
H-Block е изработен от здрава и крещящо зелена пластмаса, предлага страхотна видимост на водната повърхност дори от по-голямо разстояние. Има допълнително солидно черно въже и вирбел за бърза смяна в края. Това позволява използването на дадена форма и тегло, подходящи з..
12.00лв.
Wolf X-Spod Competition Wolf X-Spod Competition
Разпродаден
Производител: Wolf
X-Spod Competition е уникален плаващ спод с отделение, което разделя четири начина за доставяне на вашата стръв. Средният размер на гамата X-Spod, това е идеално за кастинг на средни разстояния и има по-малко тегло от Performance spod. След като сподът бъде изрязан до необходимото разстояние, можете..
38.00лв.
Wolf X-SPOD Performance Wolf X-SPOD Performance
Горещо Разпродаден
Производител: Wolf
X-Spod Performance е уникален плаващ spod с отделение, което се разделячетири начина за доставяне на вашата стръв. Това е по-големият от гамата X-Spod и еотличен за получаване на максимално количество стръв на разстояние. След като спод еподрязани до необходимото разстояние, можете точно да поддържа..
38.50лв.
Производител: Orient Rods
Произведени в три размера:МОДЕЛDIA (мм)ДЪЛЖИНА (мм)ПРЕДНАЗНАЧЕН  РАЗМЕР НА ТОПЧЕТО (мм)BMBS23231000 - 130018 - 20BMBS27271000 - 130020 - 24BMBS32321000 - 130026 - 30BMBS34341000 - 130026 - 32 Тегло: 108 - 125 грама;Продуктите могат да бъдат оборудвани с уникален заден клапан с дизайн ..
210.00лв.
Производител: Gardner
Нов модел кобра от Gardner с новаторски дизайн и завидно ниско тегло, което гарантира че протеиновите топчета ще отидат на много големи разстояния с много малко усилие. Кобрата е изработена изключително качествено от високомодулен въглерод и матово покритие от 3K въглеродни влакна, при кое..
173.00лв.
Производител: Gardner
Предлага се в 4 размера на отвора на тръбата подходящи за различни дистанции:Ф 18мм над 90мФ 22мм над 100мФ 25мм над 110мФ 30мм над 120м..
27.20лв.
Производител: Trakker
Набор от 3 лъжици Trakker BAIT SCOOP SET с компактен размер, идеални за множество приложения.Идеални за смесване и разхвърляне на захранки от всякакъв вид.Три размера за използване със трите вида Spombs.Лесно зареждане на лодка за стръв без разсипване.Лъжичките плуват във вода.Здрава и лес..
19.60лв.
Производител: Fox
Чудесна лопатка за зареждане на Spod ракети и лодки за захранка.  Мoделът ще ви помогне да мискирате перфектно лепкавите Spod смеси. Компактен дизайн, разработен да пасва идеално на Spomb ракетите на Fox. ..
9.90лв.
Производител: Delphin
PointMarker е безценен инструмент за проверка на дъното преди риболов. Ако винаги обръщате внимание къде се намират вашите сглобки и на колко дълбоко са в отделните части на зоната, лесно можете да разберете това с помощта на този маркер. Може да се използва и за маркиране на място за..
17.00лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)