Избери от менюто
Your Cart

Стойки

Производител: Flajzar
Магнитният бърз свързвач е отличен помощник за всеки риболовец, който използва сигнализатори. Веднъж като поставите бързата връзка на стойката , няма вече да трябва да завинтвате всеки път.Магнитният бърз свързвач е изработен от алуминий и има отлично черно анодизирано покритие. Универсалните рибарс..
27.00лв.
Производител: Fox
Нивелир за стойка Black Label QR Spirit Bubble представлява аксесоар, който е проектиран, за да покаже, че Вашите колчета и бъзбарове са позиционирани правилно. Продуктът притежава машинно обработена алуминиева вложка.Предназначение:За използване с QR Buzz Bars: отстранете централната алар..
19.50лв.
Производител: Fox
Новата FOX Horizon Duo CAMO 3 Rod Pod стойка е със страхотни характеристики и невероятно красив FOX камуфлаж.Побира 3бр въдици и вече се доставя в комплект с дълги 92см крака.Характеристики:   - Създадена на основата на FOX Horizon Duo 3 Rod Pod, но сега с уникален FOX камуфлаж&n..
510.00лв.
Стойка Fox Horizon Duo Pod and Case Стойка Fox Horizon Duo Pod and Case
Разпродаден
Производител: Fox
Стойка Fox Horizon Duo - Новия Horizon Duo няма нищо общо с първоначалния Horizon Pod, по-скоро по-голямата версия на Stalker Pod.Характеристики:   - Двойна рамка за по-голяма стабилност.   - Четири позиции за ъгъла на краката.   - Месингови фитинги, за да се избег..
411.00лв.
Производител: Fox
Ranger MK2 е достъпен във варянт за 2, 3 и 4 въдици.- Заключващ механизъм на краката - не се изисква пълното развиване на краката, за да се промени ъгъла (само 2.5 оборота са необходими).- Много здрави крака, които имат 6 ъглови позиции - на предходния модел бяха само 3- Дълги крака: 40см, 45см..
842.00лв.
Производител: Fox
Fox Camo версия на изключително популярната стойка за въдици Ranger MK2.Възможност за конвертиране от стандартна конфигурация на краката на Ranger в конфигурация четирикрак трипод, чрез преместване на краката от всеки край и придвижването им до средата на рамката чрез използване&..
950.00лв. 1,056.00лв.
Производител: Prologic
Prologic Try-Sky 3 Rod Pod е превъзходен лек алуминиев род под за 3бр въдици с двойна ос за допълнителна стабилност. Стойка, която комбинира някои от най-добрите характеристики на шаранските стойки на пазара.Характеристики:   - Превъзходен лек алуминиев род под за 3бр въдици   - ..
340.00лв.
Производител: Spomb
Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете без и..
124.00лв. 138.00лв.
Производител: Spomb
Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете без и..
106.00лв. 118.00лв.
Производител: Solar
Worldwide pod е една от водещите стойки на пазараПрецизно проектиран и CAD дизайн Произведено в Англия, както винаги Изработен от най-висококачествените компоненти от неръждаема стоманаВ комплекта не са включени бъз баровете !Специална система на краката кято позволява всеки крака да може да се ре..
755.00лв.
Производител: Cygnet Tackle
Пълна стабилност се постига чрез притискане и изформяне на алуминиев блок. Напълно регулируемите крака, които се простират от 48" до 82", ще осигурят достатъчно пространство за най-големите везни, за точно измерване всеки път.Европейският снайпер е компактен и лек, идващ с 3 въртящи се опорни крачет..
141.00лв. 156.80лв.
Производител: Carp Focus
Шаранджийска стойка, изработена изцяло от неръждаема стомана, без нито един елемент от друг материал. Оборудвана с разтегателни буз барове за три пръчки, с телескопични крака и разтегателна централна конзола. Възможно е да се регулира както височината и спрямо земята, така и дължината на самата стой..
329.00лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)