Избери от менюто
Your Cart

Монофилни влакна

Монофилни влакна

Те са прозрачни или оцветени в различни цветове. Имат свойството да се разтягат при натоварване (опън). Имат многослойна структура. Вътрешния слой е еластичен и възприема основните натоварвания, външния слой /слоеве/ са износоустойчиви.

Коефициентът им на разтягане достига до 15%-25%.

Изработват се от синтетични полимери. Най-често се използва найлон, който има и други търговски названия – декрон, силон и др.

Брояч за влакно CZ Line Counter Брояч за влакно CZ Line Counter
Разпродаден
Производител: Carp Zoom
Брояч за влакно с подсветка. Работи с 2 x LR1130 батерии (не са включени)..
32.00лв.
Брояч за влакно Rapala
Разпродаден
С помощта на този линеен брояч на влакно ще можете да презентирате всеки път вашата примамка на желаната дълбочина, като по този начин тя ще е в зоната на ударите, а успехът ви ще е гарантиран. Дисплеят е с подсветка и показва на колко метра се намира примамката от вас, дори и нощно време. Отброява ..
47.60лв.
Производител: Fox
Нашата вдеща корда  Camo Soft Steel претърпя трансформация и сега е по-добър от всякога. За първи път Camo Soft Steel се предлага в два различни варианта на цвят Camo - Light Camo , за да се придържаме към нашите революционни продукти на Edges, които се отличават с технологията за цветна пауза...
62.00лв.
Производител: Fox
Exocet® Mono Trans Khaki се характеризира с тънка видимост Транс Khaki     Нисък диаметър и еластичност, което го прави перфектен за замятане на  дълги растояния.     Голяма устойчивост на иносване, съчетана с малък диаметър     Голяма..
58.40лв.
Производител: Gardner
Влакно за риболов както на къси така и на дълги дистанции.Разработено за сладки и солени води, с висока износоустойчивост и здравина на възела.Предлага се в три цвята: Ярко Жълто, Ярко Червено и Прозрачно.Първите два цвята са подходящи за риболов на големи дистанции позволяващи по-голям контрол на л..
36.00лв.
Производител: Gardner
Влакно за риболов както на къси така и на дълги дистанции.Разработено за сладки и солени води, с висока износоустойчивост и здравина на възела. ..
36.00лв.
Влакно Shimano Technium Tribal Влакно Shimano Technium Tribal
Горещо -20 % Разпродаден
Производител: Shimano
Влакно Shimano Technium Tribal е монофилно шаранджийско влакно с коефицент на разтегливост приблизително 12%, което означава по-голяма точност при замятане и по-директен контакт при игра на рибата. Проектирано е с камуфлажно покритие, което е незабелижимо при всички варянти на дъното.Technium Tribal..
60.40лв. 75.50лв.
Производител: StarBaits
Влакно с кристално прозрачен цвят, почти невидимо във водата. Специално проектирано за риболов на зиг риг или просто казано - риболов на повърхността. Предоставя съвкупността от малък диаметър и отлична издръжливост. ..
15.70лв.
Производител: PB Products
Control mono е влакно за риболов с висока якост на главната линия и отлична производителност.Влакното за риболов е с мек и еластичен характер, но на практика доста устойчив на абразия. Моно влакното за риболов има минимална памет така че материалът е много приятен за уп..
54.00лв.
Производител: Orient Rods
Използвахме различни компоненти и видове найлон и постигнахме възможно най-високата производителност:- Висока якост на опън и скъсване- Оптимална твърдост и еластичност- Много гладка и мека- Прозрачен във вода и доста забележим на тъмно- Бързо потъване- Устойчив на различни природни влияния и агреси..
42.00лв.
Производител: Delphin
Надеждно шаранджийско монофиламентно влакно на разумна цена. Така, накратко, може да се характеризира монофилното влакно CITRUS. То е получило своето име, благодарение на смелия си цвят. Неговите основни характеристики са отлична товароносимост и гъвкавост, въпреки които то запазва своята здравина. ..
16.00лв.
Производител: Delphin
Отлично монофиламентно влакно за шаран с уникален 3D мотив. MAMBA е с отлични характеристики, като здравина на възел или висока товароносимост. Благодарение на своя уникален камуфлажен дизайн влакното бързо се слива със заобикалящата го среда. Неговата здравина и устойчивост на абразия го предопреде..
40.00лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)