Избери от менюто
Your Cart

Плетени влакна

Плетени влакна

Те са непрозрачни и практически не се разтягат. Изработват се от материали на основата на полиетилен DYNEEMA, кевлар и други полимери по Hi-Teck технологии. Структурата на влакното представлява оплетка с кръгло или плоско сечение от микровлакна, допълнително споени помежду си. За намаляване на триенето и разнищването от водачите имат специално полиетленово РЕ покритие. По здравина (якост на опън) превъзхождат монофилните влакна в пъти.

Производител: Carp Spirit
Carp Spirit Spod & Marker е 8-нишково плетено влакно с изключително гладка повърхност. Начинът на оплитане позволява диаметърът да бъде тънък, което намалява триенето във водачите и спомага за постигане на далечни и точни замятания. Влакното е специално разработено да бъде издръжливо на постоянн..
88.20лв.
Производител: FL fishing
С отлична якост на опън и изключителна устойчивост на износване Magist е идеален избор на брайд за риболов на едри и силни риби. Плетено влакно специално разработено за шаранджийски риболов. При производството му са добавени специални полимери с високо специфично тегло, осигурява..
55.00лв.
Производител: Orient Rods
Четиринишковите влакна на Orient Rods са изработени от високомолекулярни полиетиленови влакна с максимално плътно вплитане. Това се постига с помощта на най-новата технология на специално оплитане. По-голямата плътност дава възможност да се правят шнурове с по-малък диаметър с по-голямо натоварване ..
35.00лв.
Производител: Spomb
Плетено влакно Spomb Braid е ултра дълго влакно за използване със спод въдици.Основни параметри:Плаващо плетено влакно;На практика не позволява разтягане;Лесно видимo във водата;Малък диаметър;Отлична здравина на възела;Препоръчва се за употреба в комбинация със Spomb Leader...
69.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)