Избери от менюто
Your Cart

Плетени влакна

Плетени влакна

Те са непрозрачни и практически не се разтягат. Изработват се от материали на основата на полиетилен DYNEEMA, кевлар и други полимери по Hi-Teck технологии. Структурата на влакното представлява оплетка с кръгло или плоско сечение от микровлакна, допълнително споени помежду си. За намаляване на триенето и разнищването от водачите имат специално полиетленово РЕ покритие. По здравина (якост на опън) превъзхождат монофилните влакна в пъти.

Производител: Gardner
Gardner Kinetic Marker Braid е плетено влакно спезиално разработено за риболов с маркер.• 8-нишкова Dyneema оплетка.• Кръгъл профил.• Нулева разтегливост.• Здравина на възел и опън и висока износоустойчивост.• Гланцирана повърхност за намаляване на триенето през водачите и забавяне на стар..
54.30лв.
Производител: FL fishing
Конец за спод и маркер въдица, 8 нишки, 300м на ролка, жълт цвят...
35.50лв.
Производител: Trakker
Представяме ви Spod & Marker Braid, най-добрият инструмент за прецизно замятане и точно поставяне на стръв. Това високоефективно плетено въже е специално проектирано за техники за риболов на спод и маркер. Със своята изключителна здравина и малък диаметър, Spod & Marker Braid осигурява макси..
47.00лв.
Производител: FL fishing
С отлична якост на опън и изключителна устойчивост на износване Magist е идеален избор на брайд за риболов на едри и силни риби. Плетено влакно специално разработено за шаранджийски риболов. При производството му са добавени специални полимери с високо специфично тегло, осигурява..
55.00лв.
Производител: Orient Rods
Четиринишковите влакна на Orient Rods са изработени от високомолекулярни полиетиленови влакна с максимално плътно вплитане. Това се постига с помощта на най-новата технология на специално оплитане. По-голямата плътност дава възможност да се правят шнурове с по-малък диаметър с по-голямо натоварване ..
35.00лв.
Производител: Spomb
Плетено влакно Spomb Braid е ултра дълго влакно за използване със спод въдици.Основни параметри:Плаващо плетено влакно;На практика не позволява разтягане;Лесно видимo във водата;Малък диаметър;Отлична здравина на възела;Препоръчва се за употреба в комбинация със Spomb Leader...
69.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)