Избери от менюто
Your Cart

Шок лидери

Производител: Gardner
Супер здрав монофилен материал, идеален за използване като шоклидер.Високи показатели за издръжливост на възела.Идеален също така и за монтажи като Stiff link и D-rig.70 метрови ролки.Цвят: Прозрачен.Здравина: 20lb и 30lb..
10.00лв.
Производител: FL fishing
Плетено 8 нишково влакно с отлични показатели. Изключително гладка повърхност . Произведена е по най-съвременни технологии и с високо молекулно тегло. Системата на оцветяване е такава, че цвета е устойчив и не избледнява с времето.Много висока устойчивост на корозия и UV лъчи. Здравина на възел и оп..
16.00лв.
Производител: Orient Rods
Шок Лидер Orient Rods са изработени от високомолекулярни полиетиленови влакна с максимално плътно вплитане. Това се постига с помощта на най-новата технология на специално оплитане. По-голямата плътност дава възможност да се правят шнурове с по-малък диаметър с по-голямо натоварване при скъсване и м..
16.00лв.
Производител: Spomb
Отлична здравина на възелаУлтра гладъкНеутрална плаваемост и черен цвятВинаги използвайте naпръстникДължина 50м..
21.70лв.
Производител: CPK Carp & More
Шоклидер CPK Braided Shock Leader 100м е изключително устойчиво на износване плетено влакно, което в същото време е еластично, потъващо, тънко и здраво. Проектирано е за използване като шок лидер за замятане на далечни дистанции...
19.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)