Избери от менюто
Your Cart

Шок лидери

Производител: FL fishing
"Конец за шок лидер FL Stiff Line" представлява висококачествен продукт, създаден с цел подобряване на ефективността при риболов на големи разстояния. Този конец е изработен от 8 нишки, които му придават изключителна здравина и издръжливост. С дължина от 100 метра на ролка и интензивен черен цвят, т..
17.00лв.
Производител: FL fishing
Плетено 8 нишково влакно с отлични показатели. Изключително гладка повърхност . Произведена е по най-съвременни технологии и с високо молекулно тегло. Системата на оцветяване е такава, че цвета е устойчив и не избледнява с времето.Много висока устойчивост на корозия и UV лъчи. Здравина на възел и оп..
16.50лв.
Производител: Gardner
Супер здрав монофилен материал, идеален за използване като шоклидер.Високи показатели за издръжливост на възела.Идеален също така и за монтажи като Stiff link и D-rig.70 метрови ролки.Цвят: Прозрачен.Здравина: 20lb и 30lb..
8.70лв.
Производител: Gardner
След дълги експерименти и опити да ползвате други шок лидери с цената на изпуснати много трифеини риби. Разбирате че Sure Shock е вашият избор № 1.Произведен от ко-полимер този шок лидер позволява максимално натоварване в необходимите моменти както при замятане така и в момента на изваждане на рибат..
23.50лв.
Производител: Orient Rods
Шок Лидер Orient Rods са изработени от високомолекулярни полиетиленови влакна с максимално плътно вплитане. Това се постига с помощта на най-новата технология на специално оплитане. По-голямата плътност дава възможност да се правят шнурове с по-малък диаметър с по-голямо натоварване при скъсване и м..
20.00лв.
Производител: Spomb
Отлична здравина на възелаУлтра гладъкНеутрална плаваемост и черен цвятВинаги използвайте naпръстникДължина 50м..
26.00лв.
Производител: CPK Carp & More
Шоклидер CPK Braided Shock Leader 100м е изключително устойчиво на износване плетено влакно, което в същото време е еластично, потъващо, тънко и здраво. Проектирано е за използване като шок лидер за замятане на далечни дистанции...
21.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)