Избери от менюто
Your Cart

Влакна за поводи

Производител: Korda
Материалът BASIX Braided Hooklink е много гъвкав, но същевременно здрав и устойчив на износване и се връзва много добре с всеки конвенционален възел за риболов.Той е „камуфлажно зелен“ на цвят и ще се слее добре с каквото и да е езеро, върху което ловите.Предлага се в избор от 18lb ил..
10.80лв.
Производител: Fox
Coretex Matt притежава мек, еластичен и потъващ конец, със специално формулирано матово покритие.Базиран на основния coretex, но с матово покритие, за намаляване на отблясъцитеИдеален за всякакви презентации20м..
37.00лв.
Производител: Fox
Много еластичен материалПотъващ без нужда от меко олово20м..
35.00лв.
Производител: Korda
Така защо N-Trap е най-добрия повод с покритие на пазара?  Той се характеризира с матово покритие, което лесно се бели и не се разделя когато се затегне здраво. Поводът N-Trap е изключително гъвкав, и предлага перфектни презентации...
38.20лв.
Производител: PB Products
С цел да се отговори на търсенето на гъвкави, промазани материали за направата на риболовни монтажи е разработено плетеното влакно Jelly wire.Бързо потъващ материал на влакното за риболов, който има кръгла, мека вътрешна сърцевина, която лесно се сгъва около устата на шарана и въ..
31.30лв.
Производител: PB Products
Плетено влакно за риболов Skinless е с изключително твърд външен корпус и гъвкаво, плетено ядро. Твърдото покритие на риболовното влакно се отделя лесно по прост начин, така че всеки може да си направи много ефективен и работещ combirig, chod rig и хелико..
31.34лв.
Производител: PB Products
Тази гладка и еластична оплетка на риболовното влакно носи в името си своя типичен цвят, което го прави едва забележим в различни цветни почвени структури на подводния релеф.Chameleon е идеално риболовно влакно за създаване на основни монтажи за шаран в произволна ..
28.40лв.
Производител: RidgeMonkey
Гъст плетен материал с кукичка за сърцевина с меко подвижно покритие. Перфектно за риболов на тинесто дъно или детрит, мекото покритие позволява на монтажа да пада по естествен начин, като същевременно запазва добри свойства против заплитане. Отлична устойчивост на абразия и покритие с ниска видимос..
37.20лв.
Производител: Carp Spirit
Бързопотъващ повод с покритие, чудесен за шарански риболов при чисто дъно. Покритието на влакното се отстранява лесно, за да се подготви перфектен combi или hinge монтаж. Combi-Stiff може да бъде изправен, като се опъне на пара от чайник...
27.00лв.
Производител: Carp Spirit
Carp Spirit са изработени от Sufix висококачествени влакна. Re-Action е изключително меко и бързо потъващо влакно, идеално за ползване с PVA торбички. Изработено е от Dyneema и полиестерни влакна и разполага с голяма устойчивост на абразия и заплитания...
17.20лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)