Избери от менюто
Your Cart

Влакна за поводи

Производител: Korda
Материалът BASIX Braided Hooklink е много гъвкав, но същевременно здрав и устойчив на износване и се връзва много добре с всеки конвенционален възел за риболов.Той е „камуфлажно зелен“ на цвят и ще се слее добре с каквото и да е езеро, върху което ловите.Предлага се в избор от 18lb ил..
10.80лв.
Производител: Fox
Coretex Matt притежава мек, еластичен и потъващ конец, със специално формулирано матово покритие.Базиран на основния coretex, но с матово покритие, за намаляване на отблясъцитеИдеален за всякакви презентации20м..
37.00лв.
Производител: Fox
Много еластичен материалПотъващ без нужда от меко олово20м..
35.00лв.
Производител: Gardner
Камуфлажен повод гарантиращ 100% незабележимост от хранещите се шарани. Чрез поставянето на цветни сегменти по дължината на повод се постига уникално и безпроблемно прикритие върху всеки тип дъно.  100% Dyneema с неутрална плаваемост на вътрешното ядро. ​​ Свалящо се, полу-твърдо покритие. Изкл..
29.60лв.
Производител: Gardner
Универсален материал за поводи. Характеризиращ се с изключителна плътност, ултра здрав, висока абразивоустойчивост и супер подвижна сърцевина. Супер бързо потъващ.Покритието е със средна твърдост и относително лесно се сваля, за да позволи по-добрата игра ка куката със стръвта.Отличен камуфлаж.Предл..
27.00лв.
Производител: Gardner
Супер твърда версия на оригиналния Ultra Skin.Устойчивостта прави Stiff Ultra Skin абсолютно идеален за използване с множество приспособления за закачане и затягане.Този невероятен повод предлага твърдост, без да компрометира силата на възлите или да повлияе на начина, по който се формират възлите.М..
44.70лв.
Производител: Gardner
Уникален повод който чрез комбиниране на тежко импрегнирано с волфрам покритие с бързо потъваща, смесена сърцевина от Dyneema / флуоровъглеродни влакна, Gardner “Ultra Sink” предлага на риболовците най-бързо потъващата връзка с най-плътна кожа на разположение.Покритието  е здраво и лесно се бел..
39.50лв.
Производител: Gardner
Super Soft Ultra Skin - вече предлага значителни подобрения по отношение на усещане, цвят, покритие и лекота на използване.Това е наистина най-мекият материал от този тип.Матовото покритие помага на повода да се смесва с водната среда, а мекото усещане означава, че ако рибата се натъкне на нея, дока..
44.70лв.
Производител: Gardner
Следващо поколение абразивоустойчив лидер и сомаджийски повод."SlickWax" абразивоустойчиво покритие и 100% Dynema влакна гарантират екстремната издръжливост на повода. Тънък профил, невероятна издръжливост на възел и нулева разтегливост...
18.90лв.
Производител: Korda
Така защо N-Trap е най-добрия повод с покритие на пазара?  Той се характеризира с матово покритие, което лесно се бели и не се разделя когато се затегне здраво. Поводът N-Trap е изключително гъвкав, и предлага перфектни презентации...
38.20лв.
Производител: PB Products
С цел да се отговори на търсенето на гъвкави, промазани материали за направата на риболовни монтажи е разработено плетеното влакно Jelly wire.Бързо потъващ материал на влакното за риболов, който има кръгла, мека вътрешна сърцевина, която лесно се сгъва около устата на шарана и въ..
31.30лв.
Производител: PB Products
Плетено влакно за риболов Skinless е с изключително твърд външен корпус и гъвкаво, плетено ядро. Твърдото покритие на риболовното влакно се отделя лесно по прост начин, така че всеки може да си направи много ефективен и работещ combirig, chod rig и хелико..
31.34лв.
Показва 1 до 12 от 14 (2 страници)