Избери от менюто
Your Cart

Зиг Риг монтажи

Зиг Риг монтажи

Зиг-риг монтажа в момента е много популярен особено след успехите му световното първенство по улов на шаран в Англия, където всички отбори усвоили неговите тънкости успяха да се класират на челните места. А той всъщност е монтаж известен от много години и с него са извадени доста от английските трофейни шарани.

Производител: Gardner
Влакно, спецално разработено за монтаж "ZIG RIG" и риболов на повърхноста.Слабо забележимо, без отблясаци.Повишената плаваемост спомага за по-лесното издигане на Вашата стръв близо до повърхността, където се храни рибата през летните месеци.Ултра слабата памет помага "Зиг" примамките да се държат по..
16.00лв.
Производител: Korda
Влакно Korda Zig Line - притежава всичко от което се нуждаете за да уловите големи и предпазили риби. То е финно, еластично и със специално камуфлажно покритие. Бледо зеленикавият му цвят помага лесно да се слива със всяко дъно. Предлага се на ролки по 100м със специален отвор на ролката през, който..
17.60лв.
Производител: Cygnet Tackle
Гъвкав материал за връзване на куката от монофиламент, идеален за риболов с плувка и zig монтажи. Има малък диаметър и нейтрална плаваемост. Изключително гладък и невидим под водата. Притежава отлична здравина и надеждност на възела...
11.40лв. 12.70лв.
Производител: Fox
Fox Edges Zig Rig 12 ft x 3 е добре изработен направен zig rig монтаж, който дава отлични резултат при риболов на шаран. Основни характеристики:Използвано е специално подбрано влакно на Fox с параметри 12lb (5.44kg);Дължината от 3.7 m позволява монтажът да бъде коригиран до достигане на желания..
13.80лв.
Производител: Trakker
Представяме ви нашите Zig Riggers: най-доброто решение за ентусиастите на Zig Fishing. Проектирани с прецизност и изработени с най-добрите материали, нашите Zig Riggers са най-надеждните за успех. Подобрете вашата риболовна игра с тези иновативни алайнери, експертно проектирани да оптимизират вашият..
10.00лв.
Производител: Korda
Korda Zig Kit е комплект за зиг риг монтаж създаден да направи риболова на Зиг лесен като детска игра.Трудно забележимия прозрачен поплавък е екстремно плуващ, премахва оплитанията при хвърляне и усукването на влакното, когато вадите риба.Комплекта включва:1бр Zig Float (поплавък)Противооплитащ..
26.10лв.
Производител: PB Products
Комплект за монтаж на косъм Зиг Риг- Охлюв Zig ligner & foam set:Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепване на стръвта за риболов. Тези Zigliners лесно се прикрепват към куката за риболов и съдържат вдлъбнатина, в..
10.76лв.
Производител: Trakker
Най-новото допълнение към нашата гама приспособления за шаранджийски риболов, иновативният, уникален и патентован дизайн на Trakker Impact Zig Float извежда регулируемия зиг-риболов на следващото ниво. Той е създаден, за да сведе до минимум и да намали заплитанията, като същевременно увеличи максима..
27.00лв.
Производител: Fox
Комплект за монтаж с уникален дизайн и висока стабилност при кастинг. Характеристики:- Цвят Trans Khaki;- Снабден е с рейка снабдена с Off Run Ring от единия край и Edges Heli Drop Off Bead в другия;- Дизайнът на рейката позволява да освобождавате оловото;- Уникална кухина, в която можете да по..
23.90лв.
Производител: Fox
Иновативен комплект за бърза и лесна работа със Зиг Риг (Zig Rig) монтаж. С помощтта на инструмента за зареждане, включен в комплекта - Zig Aligna, просто вмъквате избранaта от вас цветна пяна в адаптера, оформяте я до предпочитания от вас размер и я прикачвате към куката.Комплектът включва:- Инстру..
20.50лв.
Производител: Fox
Серия FOX Edges Arma Point куки покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множество рибол..
11.70лв.
Монтаж Avid Carp Zig Rig Kit 3 метра
Разпродаден
Производител: Avid Carp
Комплектът съдържа перфектно изработен Zig Rig монтаж и клипс за олово с конусовиден шлаух. Монтажът е направен с помощта на монофилен повод с тест 11 lb,  който се отличава с малък диаметър - 0,26 мм и изключителна здравина. Включва WDG кука с размер 10, на която има добавена силиконова ларва ..
11.50лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)