Избери от менюто
Your Cart

Avid Carp

Производител: Avid Carp
Връщането във водата на вашият монтаж е по -бързо от всякога. Тези тръбички за бърза смяна на PVAто разполагат с бърза връзка за бърза смяна, което прави премахването на старият ви монтаж много бързо.Предлага се в два размера Къси-8cm и Дълги-9.5см по 5 бр в опаковка.в симост от размера на твърдия P..
9.70лв.
Производител: Avid Carp
AVІD САRР Rеtrасtа Тооl Ѕtоrаgе Саѕе  - Cпeциaлнa ĸyтия зa игли.бургии и други инструменти oт cepиятa Rеtrасtа c нacoчeнocт ĸъм шapaнджийcĸия pибoлoв.Cпeциaлeн дизaйн нa ĸaпaĸa  c двoйнa пaнтa c мaгнити зa дa мoжeтe дa пocтaвитe ĸyтиятa в изпpaвeнo пoлoжeниe зa пo-yдoбнa и лecнa yпoтpeбa...
15.60лв.
Производител: Avid Carp
Taзи пaлaтĸa ocигypявa чyдecнo пpиĸpитиe пpи дъжд или cлънцe. Moжeтe дa я изпoлзвaтe ĸaĸтo дa cгoтвитe нeщo , дa пoчивaтe или cпитe в нeя. Дocтaтъчнoтo пpocтpaнcтвo и гoлeмият oбeм я пpaвят пpeдпoчитaн избop зa мнoгo pибoлoвци. Ocoбeнo пoлeзнa зa xopa c пoвeчe oбopyдвaнe. Mнoгo лecнa и бъpзa зa cглo..
440.00лв.
Елек Avid Thermite Pro Body Warmer Елек Avid Thermite Pro Body Warmer
Разпродаден
Производител: Avid Carp
Елек Avid Carp Thermite Body WarmerThermite Body Warmer се отличава с капитонирани предни и задни панели, завършени в маслено зелено, като ви помага да се стопляте там, където наистина е важно.Страничните панели са изработени от мека на допир поларена тъкан с подплата от полар, завършена в черн..
87.80лв.
Производител: Avid Carp
Игла снабдена с острие с фин затвор, която е ефектна за направа на монтаж на косъм или за издърпване на повод през малки PVA торбички.Характеристики:Сгъваем дизайн за лесно съхранение и транспорт;Изключително здраво острие с титаниево покритие;Ергономична дръжка с меко покритие...
8.90лв.
Производител: Avid Carp
Сгъваема игла с остър връх и фин предпазител, която е перфектна за оформяне на монтаж на косъм с малки бойлита.Характеристики:Сгъваем дизайн за лесно съхранение и транспорт;Изключително здраво острие с титаниево покритие;Ергономична дръжка с меко покритие...
9.80лв.
Производител: Avid Carp
Сгъваема игла, която е перфектна за акуратно сплитане на лидкор със сърцевина и такъв с куха сърцевина.Може да се използва и при силиконова стръв, като изкуствена царевица.Характеристики:Сгъваем дизайн за лесно съхранение и транспорт;Изключително здраво острие с титаниево покритие;Ергономична д..
8.90лв.
Кантар AVID CARP Digital Scales Кантар AVID CARP Digital Scales
Разпродаден
Производител: Avid Carp
Здpaв пpaxoвo бoядиcaн, мeтaлeн ĸopпyc cпocoбeн дa издъpжи тeглeнeтo нa гoлeми pиби.Bгpaдeни мeтaлни, cгъвaeми дpъжĸи.Toвapoнocимocт 60/132lb.Двoйнo зaщитeн пpoтив пpoниĸвaнe нa вoдa eĸpaн c пoдcвeтaĸa.Удoбeн, лeceн и oпpocтeн интepфeйc c тpи бyтoнa.Бyтoн зa бъpзa cмянa нa мepнитe eдeници oт Lb нa К..
185.30лв.
Клипс за олово Avid Carp Outline QC Lead Clips
Разпродаден
Производител: Avid Carp
Avid Carp Outline QC Lead Clips е комплект от пет броя клипс за олово в камуфлажен цвят, който спомага за бързата и лесна смяна на монтажа. Просто закачете основното влакно/повод към края на клипса, а монтажът с кука към QC върха на клипса и сте готови. Моделът е съвместим с шлаух Avid Tail Rubbers ..
11.50лв.
Комплект клипсове Avid Carp Outline QC Micro Lead Clip Kit
Разпродаден
Производител: Avid Carp
Комплектът QC Micro Lead Clip Kit разполага с клипс за олово с плосък профил и коносувиден шлаух, които осигуряват перфектна презентация спрямо дъното. Включената метална скоба, която преминава през клипса, добавя изключителна здравина на монтажа. Перфектен е за риболов при наличие на растителност и..
13.80лв.
Куки Avid carp armorok wide gape Куки Avid carp armorok wide gape
Разпродаден
Производител: Avid Carp
Куките Armorok са завършени със супер гладко покритие от PTFE, което не само подобрява дискретността на куката, но увеличава скоростта на проникване с до 50%. Острието е резултат от най-новата водеща на пазара технология и уникален процес на шлифоване, химически заточен до съвършенство. Уникален про..
11.70лв.
Ледкор Avid Carp Outline Leadcore 50lb Ледкор Avid Carp Outline Leadcore 50lb
Разпродаден
Производител: Avid Carp
Ледкор Avid Carp Outline Leadcore е изработен от Outline Camouflage нишки и се предлага в 10 метрова ролка с тест 50 lb. Камуфлажният нюанс пасва на широк обхват от езерни и речни корита, при което ледкорът е практически невидим във водата. Може да се похвали с малък диаметър и е изключително еласти..
22.50лв.
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)