Избери от менюто
Your Cart

Carp Spirit

Производител: Carp Spirit
Практични и удобни панталони в класически зелен цвят, които може да носите както по време на риболов, така и в ежедневието.Основни характеристики:Материал: 60% полиестер и 40% памук;280 gsm;Два предни странични джоба с цип, в които може да приберете дребни аксесоари;Един заден джоб с цип;Еласти..
85.00лв.
Производител: Carp Spirit
V-Curve се появяват след двугодишни тестове и разработки, нареждайки се в най-високия клас шаранджийски куки. Моделът има уникална форма и включва всички вече доказали се качества на серията Carp Spirit Razor Point. Отчетливата V крива редуцира значително излишните движенията на куката и фокусира из..
11.20лв.
Производител: Carp Spirit
Carp Spirit Gravity LFL е бързопотъващ ледкор от нова генерация без оловна сърцевина. Изработен от бързо потъващи PTFE влакна с висока плътност, той е невероятно гъвкав и перфектно следва контурите на езерото, оставайки добре скрит от рибите. Лесен за сплитане и връзване.Дължина: 10 метраТест: 18.10..
39.60лв.
Производител: Carp Spirit
Gravity UHL e бързопотъващ ледкор, перфектен за шарански риболов с Chod монтажи. Гарантирано потъва и застава на дъното. Лесен за спилтане на клупове.Дължина: 10 метраТест: 20.400 кг...
27.90лв.
Производител: Carp Spirit
Carp Spirit Spod & Marker е 8-нишково плетено влакно с изключително гладка повърхност. Начинът на оплитане позволява диаметърът да бъде тънък, което намалява триенето във водачите и спомага за постигане на далечни и точни замятания. Влакното е специално разработено да бъде издръжливо на постоянн..
88.20лв.
Производител: Carp Spirit
Изчистен и стилен модел риболовен суичър на марката Carp Spirit, който е подходящ за ежедневно носене в по-хладно време - риболов, разходка, туризъм.Описание на модела:Изработен е от 60% полиестер и 40% памук;280 gsm;Голямо принт лого в областта на гърдите отпред;Удобна и практична качулка, чия..
78.00лв.
Производител: Carp Spirit
Carp Spirit T-Shirt Charcoal e лека, модерна и удобна тениска, с която може да ходите на риболов, туризъм или да носите в градска среда. Отличава се със семпъл и стилен дизайн.Описание на модела:Изработена от 60% полиестер и 40% памук;Голямо Carp Spirit лого отпред, в областта на гърдите.М..
29.30лв.
Производител: Carp Spirit
Бързопотъващ повод с покритие, чудесен за шарански риболов при чисто дъно. Покритието на влакното се отстранява лесно, за да се подготви перфектен combi или hinge монтаж. Combi-Stiff може да бъде изправен, като се опъне на пара от чайник...
27.00лв.
Производител: Carp Spirit
Carp Spirit са изработени от Sufix висококачествени влакна. Re-Action е изключително меко и бързо потъващо влакно, идеално за ползване с PVA торбички. Изработено е от Dyneema и полиестерни влакна и разполага с голяма устойчивост на абразия и заплитания...
17.20лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)