Избери от менюто
Your Cart

CC Moore

Производител: CC Moore
Amino Blend 365 е уникална комбинация от мощни течни стимуланти на апетита, които повишават атрактивните свойства или примамката - при всички температури на водата.Като високо водоразтворима течна храна, Amino Blend 365 доставя изобилие от незаменими аминокиселини, които са комбинирани с доказани ек..
29.90лв.
Производител: CC Moore
Тъмночервени, потъващи пелети от кървави червеи (Вердевас) с богат, пикантен аромат на кървав и солен, рибен вкус. Тези изключително атрактивни пелети са пълни с разтворими атрактори, които бързо се разпръскват при всякакви температури, което ги прави идеални за целогодишна употреба. Предлага се в р..
19.00лв.
Производител: CC Moore
Този пакет с голяма стойност съдържа всички продукти, необходими за еднодневен риболов с неустоима опаковка за стръв, която може да се използва в много други различни риболовни ситуации.Live System Session Pack съдържа:1kg Live System 15mm/18mm Shelf Life Boilies20 x 15mm/18mm Live System ..
79.90лв.
Производител: CC Moore
 Съдържащ високо смилаеми пелети, прахове и добавки, този сладък, карамелено профилиран микс може да се смесва с трохи от бойли или течни храни като Amino Blend 365, Feedstim XP или NS1 Bait Booster.Опаковка от 1кг..
18.70лв.
Производител: CC Moore
Изключително привлекателна, влажна смес за PVA торбички. Отличителен аромат на кръвни червеи, (вердевас) червенокафяв на цвят и пълен с естествени атрактори и стимуланти на апетита. Съдържа продукти от риба и ракообразни и високи нива от нашите продукти Bloodworm, предизвикващи храненеето на шарана...
18.70лв.
Производител: CC Moore
CCMoore Chilli Hemp Oil 500ml - Изключителното и внимателно произведено олио от конопено семе излъчва изключително концентрирани хранителни и химични сигнали във водата, които представляват богат източник на хранителни вещества като GLA, Omega3, 6 и 9 масла, аминокиселини, микроелементи и витам..
27.40лв.
Производител: CC Moore
Pop up топчета разработени и усъвършенствани от екипа на CC Moore. Трайната, закалена обвивка им позволява да издържат 24 часа +.  Наситеният оранжев цвят е лесно видим през всяка една част от деняСъдържат мощен аромат на плодове и крем. Предназначени са както за употреба самостоятелно, така и ..
17.70лв.
Производител: CC Moore
Течен екстракт от G.L.M Eкстракта от Нова Зеландия Green Lipped Mussel Extract, който е един от най-ефективните примамки за шаран и едри риби, известни на човека, нашата задача е от няколко години да я използваме и да я представим под формата на концентрирана течна храна.В мига, в който отвориш..
29.40лв.
Производител: CC Moore
CCMoore Liquid Tuna Extract 500ml - екстракта от туна е натурален продукт, така че с него няма как да предозирате. Изключително богат на омега мазнини продукт от чисто месо на туна. Смело производителите могат да твърдят, че това е може би най-точната естествена храна създавана някога в тази ин..
29.40лв.
Производител: CC Moore
Marine Amino 365 е разтворима рибена течност, съдържаща комбинация от мощни течни стимуланти на апетита, които подобряват привличащите свойства на всяка стръв – при ВСИЧКИ температури на водата. Той е превъзходен като течност за заливка на топчета и пелети или за овлажняване на PVA и STICK микс..
29.90лв.
Производител: CC Moore
Hi-viz, 8 мм NS1 плуващи топчета. Всяка саксия съдържа 8 смесени цвята и саше NS1 Hookbait Booster. Тези изключително плаващи топчета са идеални като малка стръв за куки или за създаване на презентации на снежен човек. В опаковка по 150бр..
18.70лв.
Производител: CC Moore
Старателно разработени и усъвършенствани в продължение на много месеци на изпитания, те се превърнаха в „примамка“ за много от най-успешните едри риболовци по света след пускането им на пазара през 2011 г. и многократно се оказват неустоими за огромен брой екземпляри от шаран всеки месец.Тези силно ..
17.70лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)