Избери от менюто
Your Cart

Amino Blend 365

Amino Blend 365
Горещо
Amino Blend 365
29.90лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Amino Blend
  • Тежест: 500.00g
Закупено: 2179

Amino Blend 365

Amino Blend 365 е уникална комбинация от мощни течни стимуланти на апетита, които повишават атрактивните свойства или примамката - при всички температури на водата.

Като високо водоразтворима течна храна, Amino Blend 365 доставя изобилие от незаменими аминокиселини, които са комбинирани с доказани екстракти за улов на риба, за да се получи течна добавка за стръв с изключителен хранителен профил.

С аромат на дрожди / кремообразен аромат и отличителен сладък вкус, Amino Blend 365 е предназначен за целогодишно ползване и красиво допълва повечето продукти с примамки, без да превъзмогва техните собствени природни характеристики. Чрез освобождаване на мощни средства за естествено хранене във водата, Amino Blend 365 убеждава рибите да се хранят с вашата стръв в отговор на техните изисквания и желание за лесно достъпните хранителни вещества, доставяни от тази течност.

Дали да правите пръчка или торбичка, които биха се възползвали от някаква по-разтворима атракция, биелирана смес, която се нуждае от мощен хранителен или атракторен тласък или от спод, пелети / частици, които са предназначени да изтеглят и държат рибата в зоната ви


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Етикети: Amino , Blend , 365 ,