Избери от менюто
Your Cart

Century

Производител: Century
ADV 1 (Advanced One) се класифицира като мулти прът: тя запълва диапазона между NG +и FMA или SP +.ADV 1 шаранджики прът е доказано родословие. Проектните идеи са получени от съвмесната работата, с Danny Moeskops – страстен рибар на шаран и най-добрия кастингист в света през последните 10 години и F..
890.00лв.
CENTURY C2 MK2 13ft. 3.50lb. CENTURY C2 MK2 13ft. 3.50lb.
По заявка
Производител: Century
Century C2, когато беше пуснат на пазара за първи път, беше бързо приет сред риболовците в цяла Европа поради своята база за сравнение: леко тегло, баланс, характеристики при борба с риба и най-новите характеристики на въглеродните технологии.Century стартира оригиналния C2 като следващата стъпка за..
1,020.00лв.
Производител: Century
Нека Ви представим още един забележителен модел от серията на Century C2, а именно три чисто нови C2 SP моделa.Като те се основават на това изискване, че се възползвахме от това да създадем от по-нисък въглероден материал с по-висок клас, за да подобрим непрекъснатото поведение на пръчката между вър..
1,425.00лв.
Производител: Century
The Century C2-D (Command Разстояние) е роден на успеха на Century C2, някои рибари ни питат за производство на по-мощен голям брат. Когато Century стартира C2 бързо сe утвърди като стандарт на марката.Лек, модерно направен, бързо възстановяване на върха, способност да се използва в тесни граници и ..
1,450.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)