Избери от менюто
Your Cart

Faith Carp Tackle

Обтегач светещ Faith SW-1 Swinger Обтегач светещ Faith SW-1 Swinger
Разпродаден
Производител: Faith Carp Tackle
Индикатор за шаранска стойка, който се предлага в различни цветове и може да се забележи от 360 градуса, когато регистрира кълване. Снабден е с регулируема тежест, която подобрява неговата работа и гумен пръстен, който осигурява напрежение върху влакното. Свръзка с 2.5мм. жак...
23.00лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Индикатор за шаранска стойка, който излъчва светлина веднага щом се засече движение от детектора. Снабден е с регулируема тежест, която подобрява неговата работа и магнитна система, която осигурява напрежение върху влакното. Свръзка с 2.5мм жак...
26.50лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Комплект SW-3 съдържа три обтегача за шаранска стойка. Обтегачите са снабдени с магнитна система, която осигурява напрежение върху влакното и с регулируема тежест, която подобрява тяхната работа. Комплектът е в удобен калъф за съхранение и транспортиране. Основни характеристики:- Три обтегача с вгра..
154.00лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Матово зеленоКомпактен и функционаленКапацитет 12лИдеален за еднодневни и кратки пътуванияЗдрава дръжка за лесно транспортиранеИзработен от хранителен полиетиленЛесен за почистванеИздръжлив и устойчивПрактичен дренажен вентил с вентилационна пробкаРавномерно тече течност без къркоренеМногоцелев..
34.20лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Туба за вода Faith Jerrycan 15 L с канелкаМатово зеленоКомпактен и функционаленКапацитет 15лИдеален за еднодневни и кратки пътуванияЗдрава дръжка за лесно транспортиранеИзработен от хранителен полиетиленЛесен за почистванеИздръжлив и устойчивПрактичен дренажен вентил с вентилационна пробка..
39.90лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Матово зеленоКомпактен и функционаленКапацитет 18лИдеален за еднодневни и кратки пътуванияЗдрава дръжка за лесно транспортиранеИзработен от хранителен полиетиленЛесен за почистванеИздръжлив и устойчивПрактичен дренажен вентил с вентилационна пробкаРавномерно тече течност без къркоренеМногоцелев..
42.00лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Матово зеленоКомпактен и функционаленКапацитет 25лИдеален за еднодневни и кратки пътуванияЗдрава дръжка за лесно транспортиранеИзработен от хранителен полиетиленЛесен за почистванеИздръжлив и устойчивПрактичен дренажен вентил с вентилационна пробкаРавномерно тече течност без къркоренеМногоцелев..
49.90лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Компактна и практична лампа, която свети в два LED цвята - бял и червен, като за всеки цвят има две степени: силна и слаба. Снабдена е с безжично дистанционно управления, с което може да настройвате режима на светлина и презаредима батерия. Включва USB кабел за по-лесно зареждане на батерията, която..
92.00лв.
Легло Faith Bed & Sleep System XXL Легло Faith Bed & Sleep System XXL
Разпродаден
Производител: Faith Carp Tackle
Bed & Sleep System 8-Leg XXL на Faith се състои от изключително удобно XXL легло и XXL спален чувал с висока термоизолация. Спалният чувал се прикрепя към леглото посредством висококачествени ципове.Характеристики:- Метална рамка, здрава и издръжлива;- 8 регулируеми крайника;- Удобен, функционал..
609.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)