Избери от менюто
Your Cart

Faith Carp Tackle

 Спален чувал Faith HW-XL 5 Season Sleeping Bag  Спален чувал Faith HW-XL 5 Season Sleeping Bag
Разпродаден
Производител: Faith Carp Tackle
5 сезонен спален чувалРешете между 1, 2 или 3 термослоя - в зависимост от сезонаЦип за откопчаванеВътрешна подплата от поларСпециално обработен вътрешен слой от на кухи влакнаКалъф за съхранение и транспортиранеПрикрепени външни джобове за аксесоариХарактеристики :Спален чувал Faith HW-XL 5 Season S..
400.00лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Индикатор за шаранска стойка, който се предлага в различни цветове и може да се забележи от 360 градуса, когато регистрира кълване. Снабден е с регулируема тежест, която подобрява неговата работа и гумен пръстен, който осигурява напрежение върху влакното. Свръзка с 2.5мм. жак...
23.00лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Индикатор за шаранска стойка, който излъчва светлина веднага щом се засече движение от детектора. Снабден е с регулируема тежест, която подобрява неговата работа и магнитна система, която осигурява напрежение върху влакното. Свръзка с 2.5мм жак...
26.50лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Комплект SW-3 съдържа три обтегача за шаранска стойка. Обтегачите са снабдени с магнитна система, която осигурява напрежение върху влакното и с регулируема тежест, която подобрява тяхната работа. Комплектът е в удобен калъф за съхранение и транспортиране. Основни характеристики:- Три обтегача с вгра..
154.00лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Характеристики: Спален чувал Faith Sleeper XL Sleeping Bag     Мека и гладка подплата     Пълен с кухи влакна     Каишка за закрепване към шаранско легло     Копринено-мек полиестерен външен мате..
150.00лв.
Производител: Faith Carp Tackle
Компактна и практична лампа, която свети в два LED цвята - бял и червен, като за всеки цвят има две степени: силна и слаба. Снабдена е с безжично дистанционно управления, с което може да настройвате режима на светлина и презаредима батерия. Включва USB кабел за по-лесно зареждане на батерията, която..
92.00лв.
Легло Faith Bed & Sleep System XXL Легло Faith Bed & Sleep System XXL
Разпродаден
Производител: Faith Carp Tackle
Bed & Sleep System 8-Leg XXL на Faith се състои от изключително удобно XXL легло и XXL спален чувал с висока термоизолация. Спалният чувал се прикрепя към леглото посредством висококачествени ципове.Характеристики:- Метална рамка, здрава и издръжлива;- 8 регулируеми крайника;- Удобен, функционал..
609.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)