Избери от менюто
Your Cart

Filstar

Производител: Filstar
Единичен калъф за шаранска пръчка и макара, изключително удобен и надежден, с класическа визия и дизайн. KK 310 е изработен от устойчиви материали и разполага с широко място за макара - подходящо и за най-големите размери, също така има дръжки с меки неопренови ръкохватки, двоен цип по цялата дължин..
46.00лв.
Производител: Filstar
Удобен и надежден калъф за три шарански пръчки с макари, изработен от устойчиви материали. KK 312 разполага с широко уширение с попдлатени разделители, в което могат да се съберат и най-големите размери на шарански макари. Модлът е оборудван с регулируема презрамка с подложка за рамо, ръкохватка, дв..
53.00лв.
Производител: Filstar
Карп дюшек от серията FilStar Desert Green Luggage System, отличен за безопасно съхранение и манипулиране на уловения шаран върху брега. Моделът е с размери 98 x 64 cm и е отлично подплатен с 3 см дунапренов пълнеж, който може да се извади през отвор с цип, с цел лесно почистване и изсушаване. Дюшек..
66.00лв.
Производител: Filstar
Изработен от висококачествени материали и посветен на шаранския риболов, FilStar Pro Carp Net е изключително здрав и практичен кеп. Моделът разполага с широка триъгълна глава, чиито рамена от композитен карбон са с дължина 105 см. Кепът е оборудван със солиден разпределителен блок от лят алуминий, д..
149.00лв.
Комплект Обтегачи-хенгери с верижка FilStar FBI 5 - Combo Комплект Обтегачи-хенгери с верижка FilStar FBI 5 - Combo
Разпродаден
Производител: Filstar
Сет от четири броя обтегачи-хенгери с различни цветове (жълт, червен, син и зелен), окомплектовани в удобно куфарче. Моделът хенгер FBI 5 е снабден с верижка (тип велосипедна), изработена от неръждаема стомана, чиято дължина е дължина 20см. Главите са с реактивни цветове за безпроблемна видимост. FB..
66.00лв.
Производител: Filstar
Висок клас шарански куки от серията Premium Carp, разработени за Stiff и Chod монтажи. Куките са химически заточени и осигуряват оптимален закачащ ефект. Изработени са от висококачествена стомана, имат матово покритие и са снабдени с микро контра. Перфектни за риболов на трофейни екземпляри..
5.30лв.
Производител: Filstar
Универсални куки за шарански риболов с класическа Curve Shank форма, подходящи за различни видове монтажи, като например 360° rig, Ronnie rig, D-rig, Blow-Back и други. Моделът F1252DB има химически заточено острие и е оборудван с микро контра и леко извито навътре ухо. Извивката на куката създава а..
5.30лв.
Производител: Filstar
Висококачествени куки за шарански риболов, отлични за монтаж на косъм. Моделът F1251 е с класическа Wide Gape форма и е снабден с право ухо и микро контра. Куките са химически заточени и имат матово покритие. Перфектни за риболов на трофейни екземпляри...
5.30лв.
Производител: Filstar
Висококачествени куки от серията Premium Carp, подходящи за различни видове шарански монтажи. Моделът F1253 е с класическа Wide Gape форма и изправен профил, осигуряващи отличен закачащ ефект. Куките са химически заточени, имат матово покритие и са снабдени са с право ухо и микро контра. Перфектни з..
5.30лв.
Производител: Filstar
Лека надуваема лодка Filstar Premium Carp, изработена от PVC и Hypalon, подходяща за голям брой активности във вода, но най-вече за шарански риболов и лек тролинг. Моделът е конструиран с надуваемо дъно (дебелина 8.00 cm), което го прави изключително лек, лесен за сгъване и премахва необходимостта о..
960.00лв.
Макара Filstar Carp Runner 9000 Макара Filstar Carp Runner 9000
Разпродаден
Производител: Filstar
Filstar Carp Runner е надеждна и мощна байтрънър макара, която прави впечатление с елегантен дизайн и гладка работа.Характеристики:- Сферични лагери от неръждаема стомана;- Изключително леко тяло;- Кована алуминиева шпула;- Анти-ривърс система;- Високоустойчиви предавки, проектирани за голямо н..
89.90лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)