Избери от менюто
Your Cart

MG Special Carp

MG Special Carp
Протеинови топчета MG Special Carp Attract Plus
Разпродаден
Производител: MG Special Carp
Топ аромата на MG Special Carp Attract Plus e направен от нулата със 100% първокласни съставки и на основата Fishmeal (рибни брашна), това го превръща в изключително атрактивна стръв, която шарана не подминава! В микса са използвани предварително усвоени рибни брашна и LT (студено обработени), изола..
39.00лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета с аромат Belachan (Ферментирала скарида). Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс...
25.80лв.
Протеинови топчета MG Special Carp-Frankfurter Spicy Протеинови топчета MG Special Carp-Frankfurter Spicy
Горещо Разпродаден
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета с аромат на пикантен франкфуртер. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Препоръ..
29.50лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета с аромат на Калмар, октопод и боровинка. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. ..
29.50лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета с аромат на Калмар, октопод и ягода. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Преп..
29.50лв.
Разтворима паста MG Special Carp-Attract Plus
Разпродаден
Производител: MG Special Carp
Разтворима паста с аромат на Атракт плюс. Съдържа същите съставки като микса за бойли, разтворимата паста се препоръчва да се използва както за нанасяне върху стръв, така и за нанасяне върху олово. Това е едно от най-пълноценните разтворими изделия на пазара, с по-бърз ефект дори от разтворимите бой..
18.80лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)