Избери от менюто
Your Cart

Спални системи

Спални системи
Производител: Fox
Пълна система за почивка и сън по време на къмпинг или риболовен излет, включваща легло Flatliner с 8 крака и спален чувал Flatliner 5 Season. Интелигентен дизайн, който носи изключително удобство и комфорт.Характеристики:- Плоска рамка за максимален комфорт;- Специално захващане на матрака към рамк..
1,262.00лв.
Производител: Nash
Система за сън Nash Tackle, използвайки опита от производството на най- успешните системи за сън в шаранджийския риболов - гамата Indulgence, системата за сън Nash е страхотен вариант комфорт и стойност.Конструирана около здрава стоманена рамка с три крака с увеличени шарнирни механизми и регулиране..
584.00лв.
Производител: Trakker
Революционна овална форма за оптимално използване на пространството и напълно плосък профил за перфектен нощен сън, Levelite Oval Bed System V2 има шест регулируеми крака с въртящи се крачета и по един крак на всеки край на леглото за оптимално разпределение на натоварването.Към леглото има напълно ..
1,176.00лв.
Производител: Trakker
Системата за легло RLX с 8 крака е проектирана и проектирана да предложи една от най-удобните ни системи за легло досега. Системата използва напълно плосък профил, покрит с луксозен матрак с висока плътност, за да осигури перфектния нощен сън. Целогодишният спален чувал, прикрепен към матрака, изпол..
1,058.40лв.
Производител: Fox
Легло Fox R-Series Camo Sleep System е вдъхновено от изключително популярното легло R2 Camo. Изключително удобно, както за позициониране, така и за използване.  На Легло Fox R-Series Camo Sleep System ще спите на язовира по-удобно и със сигурност по-приятно отколкото във вкъщи.Основни характери..
723.00лв. 802.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)