Избери от менюто
Your Cart

Спални системи

Спални системи
Производител: Fox
Пълна система за почивка и сън по време на къмпинг или риболовен излет, включваща легло Flatliner с 8 крака и спален чувал Flatliner 5 Season. Интелигентен дизайн, който носи изключително удобство и комфорт.Характеристики:- Плоска рамка за максимален комфорт;- Специално захващане на матрака към рамк..
1,262.00лв.
Направете незабравим подарък като оставете избор на получателя му какво да си купи.С нашите подаръчни ваучери изборът е лесен.Ваучерът е с валидност 12 месеца от датата на плащане...
50.00лв.
Производител: Trakker
Революционна овална форма за оптимално използване на пространството и напълно плосък профил за перфектен нощен сън, Levelite Oval Bed System V2 има шест регулируеми крака с въртящи се крачета и по един крак на всеки край на леглото за оптимално разпределение на натоварването.Към леглото има напълно ..
1,176.00лв.
Спална система Trakker RLX 6 Camo Bed System Спална система Trakker RLX 6 Camo Bed System
Очаква доставка
Производител: Trakker
Отпуснете се максимално по време на вашите риболовни сесии с нашата гама RLX, проектирана за дълготраен комфорт и стил. От най-новото поколение системи за сън за шаран, ви представяме RLX 6 Camo Bed System. В комплект с шест регулируеми крака с въртящи се кални крачета за равномерно разпределение на..
820.00лв.
Производител: Trakker
Системата за легло RLX с 8 крака е проектирана и проектирана да предложи една от най-удобните ни системи за легло досега. Системата използва напълно плосък профил, покрит с луксозен матрак с висока плътност, за да осигури перфектния нощен сън. Целогодишният спален чувал, прикрепен към матрака, изпол..
1,058.40лв.
Спална Система Trakker RLX 8 Wide Camo Bed System Спална Система Trakker RLX 8 Wide Camo Bed System
Очаква доставка
Производител: Trakker
Отпуснете се максимално по време на вашите риболовни сесии с нашата гама RLX, проектирана за дълготраен комфорт и стил. От най-новото поколение системи за сън за риболов ви представяме RLX 8 Wide Camo Bed System. В комплект с осем регулируеми крака с въртящи се кални крака за равномерно разпределени..
940.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)