Избери от менюто
Your Cart

MG Special Carp

Производител: MG Special Carp
Топ аромата на MG Special Carp Attract Plus e направен от нулата със 100% първокласни съставки и на основата Fishmeal (рибни брашна), това го превръща в изключително атрактивна стръв, която шарана не подминава! В микса са използвани предварително усвоени рибни брашна и LT (студено обработени), изола..
39.00лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета с аромат Belachan (Ферментирала скарида). Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс...
25.80лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета от серията Betaine Plus за захранка с аромат на сладки червени плодове. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са разработени да бъдат достъпни, изключително атрактивни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отнов..
23.90лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета от серията Betaine Plus за захранка с аромат на риба. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са разработени да бъдат достъпни, изключително атрактивни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно...
23.90лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета от серията Betaine Plus за захранка с аромат на чесън. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са разработени да бъдат достъпни, изключително атрактивни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно..
23.90лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета от серията Betaine Plus за захранка с аромат на мида. Протеновите топчета от серията Betaine Plus+ на MG Special Carp са разработени да бъдат достъпни, изключително атрактивни, със силен аромат, висока хранителна стойност, каращи рибата да се връща отново и отново на вашето петно...
23.90лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета с аромат на пикантен франкфуртер. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Препоръ..
29.50лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета с аромат на Калмар, октопод и боровинка. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. ..
29.50лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета с аромат на Калмар, октопод и ягода. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Преп..
29.50лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета за стръв с аромат на мед. С висока доза атрактанти, топчетат за стръв предлагат голямо удовлетворение, както при изолиран, така и при групов риболов. Поради разтворимите си протеинови компоненти те могат да се използват през всеки сезон. Кутията съдържа силно концентрирани бойли.Р..
9.80лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета за стръв с аромат на калмар и октопод. С висока доза атрактанти, топчетат за стръв предлагат голямо удовлетворение, както при изолиран, така и при групов риболов. Поради разтворимите си протеинови компоненти те могат да се използват през всеки сезон. Кутията съдържа силно концентр..
9.80лв.
Производител: MG Special Carp
Протеинови топчета за стръв с аромат на ягода. С висока доза атрактанти, топчетат за стръв предлагат голямо удовлетворение, както при изолиран, така и при групов риболов. Поради разтворимите си протеинови компоненти те могат да се използват през всеки сезон. Кутията съдържа силно концентрирани бойли..
9.80лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)