Избери от менюто
Your Cart

Легла

Легла
4-сезонна система за спане – ANACONDA 4-Season Bed Chair New 2021 4-сезонна система за спане – ANACONDA 4-Season Bed Chair New 2021
Безплатна доставка -10 %
Производител: Anaconda
4-сезонното легло е не само супер удобно легло с 8 крака с перфектна плоска конструкция, но и умно обмислена система за спане, в която висококачественият спален чувал е директно интегриран и по желание може да бъде свален с цип в зависимост от сезона. Перфектната система за сън през всичките 4 сезон..
530.00лв. 589.00лв.
4-сезонна система за спане – ANACONDA 4-Season S-Bed Chair New 2021 4-сезонна система за спане – ANACONDA 4-Season S-Bed Chair New 2021
Безплатна доставка
Производител: Anaconda
Гъвкава плоска конструкция за младежите! Особено що се отнася до следващото поколение, само най-доброто е достатъчно добро. 4-сезонният S-Bedchair е умно обмислена система за спане, в която висококачественият спален чувал е директно интегриран и в зависимост от сезонапо желание може да се према..
454.90лв.
Производител: Cygnet Tackle
Напълно плосък профил с матрак, покрит с полар.Матракът се фиксира към рамката чрез въже за по-добър комфорт.6 напълно регулируеми крака с въртящи се крачета.Пружинни крака на главата и крака за оптимална стабилност.Двойните панти позволяват сгъването на спален чувал вътре.Размери: 207 см (Д) x 80 с..
310.00лв.
Производител: Trakker
Livelite Lumbar Bed – е проектирано с напълно плосък профил за съвършен сън, то се отличава с лумбална опора по цялата дължина и матрак от пяна с висока плътност, който осигурява изключителен комфорт.Силната конструкция от алуминиева и стоманена рамка е комбинирана с технология с двойна панта, ..
882.00лв.
Производител: Fox
Легло Fox Flatliner 6 Leg е с нов и подобрен дизайн, който го превръща в най-комфортното легло предлагано от Fox до този момент.Отличава се със следните характеристики:Напълно плоска рамка за максимален комфорт;Двойните панти са проектирани така, че да позволяват на ластиците да преминават през..
892.00лв.
Производител: Trakker
Шаранджийско легло Trakker RLX 8 Leg Bed е проектирано и реализирано, така, че да предложи едно от най-удобните ни легла до момента. Системата използва напълно плосък профил, покрит с луксозен матрак с висока плътност, за да гарантира перфектния нощен сън.Рамката разполага с 8 крака за оптимално раз..
607.60лв.
Легло от магнезиева сплав – Anaconda Freelancer Ti-Lite Flat Carp Rack 7 New 2021
Безплатна доставка
Производител: Anaconda
Anaconda Freelancer Ti-Lite Flat Carp Rack 7 е, както подсказва името, “extra light”. Изключително стабилната рамка е с 36% по-лека от алуминия и 77% по-лека от обикновена стоманена рамка. Освен това новият материал абсорбира с 50% повече вибрации, което му придава невероятно висока стабилност и ела..
599.90лв.
Производител: Trakker
RLX Flat-6 Superlite е най-доброто легло в своя клас.С тегло проблизително 7 кг., това легло е идеално за всички риболовци, който изискват по-здраво, но леко легло, без да правят компромис с комфорта. Леглото RLX Flat-6 Superlite има способността да се сгъва лесно с прикрепен към него зимен спален ч..
450.00лв.
Легло – ANACONDA Nighthawk VR-8 Bed Chair
Разпродаден
Производител: Anaconda
Спете като у дома! Спалнята Nighthawk VR-8 съчетава всички предимства на модерен шезлонг за шаранджии с 8 крака от гледна точка на стабилност, тапицерия и произтичащото от това удобство за лежане или спане. Рамката е проектирана така, че да е почти неразрушима, а рамките за крака са направениот квад..
445.90лв.
Система за спане – ANACONDA Freelancer Vagabond Rack System-6 New 2021 Система за спане – ANACONDA Freelancer Vagabond Rack System-6 New 2021
Безплатна доставка
Производител: Anaconda
Freelancer Vagabond Rack System е система за спане с перфектна плоска конструкция. Висококачественият спален чувал е директно интегриран и по желание може да бъде свален с цип в зависимост от сезона. По този начин създадохме перфектната” Система за спане “за всички сезони! Можете да използвате двата..
664.90лв.
Производител: Anaconda
С моделите Freelancer Recliner можете да транспортирате вашите столове и легла безопасно и удобно до водата. Благодарение на презрамката и ръкохватките, транспорта на дълги разстояния е изключително удобен. Стилният Freelancer Camo им придава допълнителен облик.!Данни за продукта:Размери: 83 х 84 х ..
142.90лв.
Производител: Anaconda
С моделите Freelancer Recliner можете да транспортирате вашите столове и легла безопасно и удобно до водата. Благодарение на презрамката и ръкохватките, транспорта на дълги разстояния е изключително удобен. Стилният Freelancer Camo им придава допълнителен облик!Данни за продукта:Размери: 110 х 90 х ..
162.90лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)