Избери от менюто
Your Cart

Спални чували

Спални чували
Производител: Trakker
Голяма възглавница за по-голям комфорт.От едната страна възглавницата е направена от ултра мек полиестер, а полар от другата.Калъфка, която лесно се сваля и пере.Цвят маслиненозелен.Размери: L70cm x W50cm..
58.50лв.
Производител: Trakker
Изключително компактна и комфортна възглавница.От едната страна възглавницата е направена от ултра мек полиестер, а полар от другата.Калъфка, която лесно се сваля и пере.Цвят маслиненозелен.Размери: L50cm x W40cm..
47.00лв.
Производител: Trakker
Тази възглавница е създадена да следва контурите на овално легло,  като същевременно осигурява оптимален комфорт.ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТАС форма на полумесец, проектирана да се вписва в овални спални чували.Калъф, който може да се пере.Ултра мек полиестер от едната страна, микро руно от друга..
64.70лв.
Производител: Trakker
Big Snooze + Bed Cover е проектирано за стандартни и по-широки легла.Изработен е от водоустойчив, но дишащ материал, запълнен с пълнеж от фибри за по-големи изолационни свойства.От вътрешната страна е с полар, който осигурява оптимална топлина.Благодарение на двете еластични ленти, одеялото остава ф..
127.40лв.
Производител: Trakker
Wide Bed Cover е проектирано за по-широки легла.Изработен е от водоустойчив, но дишащ материал, запълнен с пълнеж от фибри за по-големи изолационни свойства.От вътрешната страна е с полар, който осигурява оптимална топлина.Благодарение на двете еластични ленти, одеялото остава фиксирано към леглото...
129.00лв.
Направете незабравим подарък като оставете избор на получателя му какво да си купи.С нашите подаръчни ваучери изборът е лесен.Ваучерът е с валидност 12 месеца от датата на плащане...
50.00лв.
Производител: Trakker
Препарат за спални чували Trakker Revive Sleeping Bag Anti-Bac Wash. Специално разработен почистващ препарат за спални чували.Характеристики:Лесно изплакване.Неутрално pHС добавен контрол против бактерии и миризми.Подходящ за всички видове спални чували.Техническа Спецификация:Съдържание: Anionic su..
13.70лв.
Производител: Fox
Характеристики на продукта:Предназначен за по-тесни легла като R1 Camo и EOS 1.Предимство е пълнежа от 7 Core Hollow Fiber, който е обработен със силикон, за да помогне за поддържане на формата и разширяване на влакната.Офсетното зашиване на панела позволява задържането на топъл въздух в торбата за ..
290.00лв.
Производител: Fox
Характеристики на продукта:Предназначен за легла със стандартна ширина, като R2 Camo, EOS 2 и Flatliners.Предимство е пълнежа от 7 Core Hollow Fiber, който е обработен със силикон, за да помогне за поддържане на формата и разширяване на влакната.Офсетното зашиване на панела позволява задържането на ..
299.00лв. 333.00лв.
Производител: Fox
Характеристики на продукта:Предназначен за легла със стандартна ширина, като R3 Camo, EOS 3 и Flatliners.Предимство е пълнежа от 7 Core Hollow Fiber, който е обработен със силикон, за да помогне за поддържане на формата и разширяване на влакната.Офсетното зашиване на панела позволява задържането на ..
315.00лв. 351.00лв.
Производител: Fox
Безспорно Ven-Tec Ripstop Sleeping Bag е най-добият спален чувал на Fox, осигуряващ перфектни условия за сън в студено време. Горният слой, контактуващ с тялото, е изработен от нова Fox материя с обработени силиконови влакна, която е по-лекa и се загрява много по-бързо до телесната температура, отко..
430.00лв.
Производител: Gardner
Carp Duvet Plus е голям многопластов спален чувал DPM, който е идеален за целогодишна употреба. Дишащата DPM обвивка е водоотблъскваща и е изработена от твърд, лек, класически камуфлажен материал с пълнеж „Hollow Fill“, който предлага отлична топлоизолация и комфорт.Когато свалите вътрешната част (и..
545.00лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)