Избери от менюто
Your Cart

Katran

Производител: Katran
Нов и иновативен продукт. Влакно с голяма здравина и абразивоустойчивост, гладко и с абсолютно точен диаметър. Постоянно си променя цвета спрямо светлината...
23.00лв.
Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Разпродаден
Производител: Katran
Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в завис..
65.00лв.
Производител: Katran
Тайната за успеха на Katran Crypton Symbios се крие в оптималната комбинация от предимствата на своите конкуренти.Symbios е влакно от най-висок клас, като съотношението здравина-диаметър е най-високото от гамата на Katran. Използвана е иновативна технология за пречупване на светлината, която прикрив..
66.00лв.
Производител: Katran
Универсално влакно за използване във всякакви различни водоеми. Еластично, здраво на възел, износоустойчиво, с малка разтегливост от 12-13%, идеалното влакно за далечни замятания. Еднакво добре работи както при улова и ваденето на по-дребни шарани, така и на трофейни такива. Влакното е с цвят маслин..
24.00лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CITRON Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CITRON
Разпродаден
Производител: Katran
Гладко, меко и издръжливо на възли, потъващо влакно в лимонов цвят. Изработено от ко-полимери с ниска разтегливост от 12-13% (измерена при 50% от максималното натоварване). Специалното покрити на влакното намалява триенето във водачите, по време на кастинг, което позволява изхвърляне на по-голяма ди..
23.00лв.
Производител: Katran
Нашата задача тук беше да създадем универсално флуоресцентно кополимерно монофилно риболовно влакно. Невидимо за рибите през всичките 24 часа на денонощието, в съчетание с висока видимост за риболовците през тъмната част на денонощието. Използвайки много подобна технология, както при производството ..
50.00лв.
Производител: Katran
Това влакно беше изпробвано в реални условия през 2014 година от Световните шампиони - отборът на Хърватска и резултатите говорят сами за себе си. През 2015 година Неон беше използвано от 7 национални отбора на Световното първенство в Испания. Сред тях са Хърватска, Сърбия, които станаха сребърни и ..
44.00лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
Разпродаден
Производител: Katran
Влакното Synapse Wild Carp е специално разработено за риболов на див шаран и амур на големи дистанции. То се отличава с много ниска разтегливост от 7-9%, което забележително увеличава чувствителността на линията и кълването се усеща в пъти по-ясно и бързо. Бързо потъващо и добре лежи на дъното. Тъмн..
38.00лв.
Производител: Katran
PRO е новата и подобрена версия на вече добре познатият ви челник със синя светлинаЧелникът KATRAN W/B 460 PRO е проектиран специално за шаранджийски риболов през нощта.Изработен е от лек алуминий и притежава 2 независими LED диода - бял и син.Главната иновация в този челник е неговата синя светлина..
135.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)