Избери от менюто
Your Cart

Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp

Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Разпродаден
Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
65.00лв.
  • Stock: Разпродаден
  • Модел: Crypton
  • Тежест: 100.00g
Закупено: 1277

Опции

Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp

Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.
Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в зависимост от цвета на дъното. Отличното му прикритие го прави подходящо при използване на водоеми с много мнителни риби. Влакното има отлична здравина на възел, нисък коефициент на разтегливост от 13-14% и малка памет. Криптон Карп е с висока абразивоустойчивост, гладко е, еластично и преминава с лекота през водачите, което позволява да достигате екстремни дистанции при кастинг. Влакното е с идеално полирана повърхност, която го предпазва от прах и мръсотия, за да остане чисто и гладко за дълго време. 

На всеки 250 метра от ролката ще намерите добре познатите за марката маркери, които ще ви помогнат да разпределите абсолютно точно влакното на няколко шпули.

Влакното е пакетирано в метални кутии, които го предпазват изцяло от слънчевите лъчи и механични повреди при съхранение и транспортиране.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение