Избери от менюто
Your Cart

Лодки

Лодки
Производител: Filstar
Лека надуваема лодка Filstar Premium Carp, изработена от PVC и Hypalon, подходяща за голям брой активности във вода, но най-вече за шарански риболов и лек тролинг. Моделът е конструиран с надуваемо дъно (дебелина 8.00 cm), което го прави изключително лек, лесен за сгъване и премахва необходимостта о..
960.00лв.
Производител: Boatman
Насладете се на повече време за риболов с радио лодка за захранка Boatman Actor PLUS Carbon. С Boatman Actor PLUS ви представяме лодка за захранка от горния клас а в същото време на изключително достъпна цена, която безпроблемно се присъединява към вече установените ни модели. Проектирана за риболов..
979.00лв.
Производител: Boatman
Лодка за захранка Boatman FIGHTER PRO Sonar + GPS ХарактеристикиМного атрактивна цена и най-пълни екстри за лодка за захранкаОбхват 500 метра28 точки и автопилотТемпература + барометричен манометърВизуална регистрация на риба (3 различни символа)Обхват на дълбочината 0,6 m до max 30 m.Обхват 300м на..
2,540.00лв. 2,900.00лв.
Производител: RidgeMonkey
RidgeMonkey Hunter 750 е лек с тегло само 2,5 кг, включващ две литиево -полимерни батерии, а компактният му дизайн е идеално подходящ за всички риболовци. Малкият размер и ниското тегло на Hunter 750 означават, че той не само е лесен за транспортиране,но е също толкова маневрен и способен да презент..
1,330.00лв.
Лодка за захранка, Boatman Actor PLUS Bait Boat Лодка за захранка, Boatman Actor PLUS Bait Boat
Безплатна доставка -15 %
Производител: Boatman
Насладете се на повече време за риболов с радио лодка за захранка Boatman Actor PLUS. С Boatman Actor PLUS ви представяме лодка за захранка от горния клас а в същото време на изключително достъпна цена, която безпроблемно се присъединява към вече установените ни модели. Проектирана за риболов на шар..
831.00лв. 979.00лв.
Производител: Boatman
НОВА подобрена версия на досегашния вариант а именно Boatman ACTOR PLUSНасладете се на повече време за риболов с дистанционна лодка за захранка Boatman Actor PLUSИзчезнали са дните, когато петната трябва да бъдат захранени с надуваема лодка или да се уцелят с прашка. Или да не уцелвате мястото за хр..
1,672.00лв. 1,805.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)