Избери от менюто
Your Cart

Аксесоари за лодки

Аксесоари за лодки
Производител: Fox
Калъф за извънбордови мотори Fox R-Series, който е проектиран да съхранява и транспортира електрически извънбордови двигатели и да поддържа всички модели Fox FX Pro. Той има вътрешна велкро задържаща лента, за да задържа двигателя на място, а торбичката е снабдена с двойни 10мм ципове, за ..
108.00лв.
Производител: Trakker
Изключително дебела подплата за защита на скъпите лодки и аксесоари за стръв от повреда при транспортиранеВътрешно облицована с устойчив на зацапване мек PVC материалСваляща се подплатена постелка за лодка с колчетаГолеми външни подплатени джобове за безопасно съхранение на слушалката, допълнителни ..
254.80лв.
Производител: Trakker
Изработена от 600D NXG материя и изцяло подплатена, за да предпази скъпите лодки и аксесоари за стръв. NXG Bait Boat Bag разполага с основа от Nyplax, втвърдени дръжки за хващане в двата края и неопренова дръжка за носене за лесно товарене и пренасяне.Чантата е изцяло облицована отвътре, с почистващ..
246.90лв.
Производител: NGT
Най-накрая, висококачествена подплатена чанта за радио управляеми лодки от NGT, на достъпна цена. Чанта за лодка NGT Universal Padded Bait Boat е универсална чанта за лодки, разполагаща с подвижни секции за съхранение на вашето дистанционно управление, батерия и аксесоари. Доставя се с подплатена ка..
98.00лв.
Чанта за съхранение на лодка за захранка DPM CAMO DELUXE XL BAIT BOAT BAG Чанта за съхранение на лодка за захранка DPM CAMO DELUXE XL BAIT BOAT BAG
Очаква доставка
Производител: Cult Tackle
Cult Tackle DPM XL Boat Bag Bag е внимателно проектиран с твърд  600D DPM материал,насочен към по-големите лодки за захранка Просторната вътрешна секция разполага с 4 мм дебелина, подплатена с пяна,която гарантира, че скъпата ви лодка е винаги защитена.Горната част на чантата винаги е закр..
185.00лв.
Производител: Cult Tackle
Чантата Cult Tackle DPM Echo Sounder / Fish Finder е проектирана да побере почти всеки Echo Sounder / Fish Finder, предлаган на пазара. С лесен вход за захранващи кабели и монтаж на статив, чантата може да се използва в различни ситуации, като същевременно защитава скъпите ви  елементи.Разполаг..
92.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)