Избери от менюто
Your Cart

Лодки за Захранка

Лодки за Захранка
Производител: Boatman
Насладете се на повече време за риболов с радио лодка за захранка Boatman Actor PLUS Carbon. С Boatman Actor PLUS ви представяме лодка за захранка от горния клас а в същото време на изключително достъпна цена, която безпроблемно се присъединява към вече установените ни модели. Проектирана за риболов..
999.00лв.
Производител: Boatman
Лодка за захранка Boatman FIGHTER PRO Sonar + GPS ХарактеристикиМного атрактивна цена и най-пълни екстри за лодка за захранкаОбхват 500 метра28 точки и автопилотТемпература + барометричен манометърВизуална регистрация на риба (3 различни символа)Обхват на дълбочината 0,6 m до max 30 m.Обхват 300м на..
3,050.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Hunter 750 е лек с тегло от само 2,5 кг, включително две литиево-полимерни батерии, и неговият компактен дизайн е идеален за всички риболовци, въпреки че наистина се изявява, когато искате да пуснете монтаж и стръв в някои от тези, които са по-трудни за достигане места за риболовци, които ловят крат..
1,330.00лв.
Производител: Boatman
Насладете се на повече време за риболов с радио лодка за захранка Boatman Actor PLUS. С Boatman Actor PLUS ви представяме лодка за захранка от горния клас а в същото време на изключително достъпна цена, която безпроблемно се присъединява към вече установените ни модели. Проектирана за риболов на шар..
889.00лв. 999.00лв.
Производител: Boatman
НОВА подобрена версия на досегашния вариант а именно Boatman ACTOR PLUSНасладете се на повече време за риболов с дистанционна лодка за захранка Boatman Actor PLUSИзчезнали са дните, когато петната трябва да бъдат захранени с надуваема лодка или да се уцелят с прашка. Или да не уцелвате мястото за хр..
1,925.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)