Избери от менюто
Your Cart

Nash

Производител: Nash
Инструментът Nash Bore Tool се върти, за да премахне бързо конусовидния участък от протеиново топче.Позволявайки презентации на снежен човек и двойни примамки за риболов да седят по- спретнато заедно от всякога на монтажа за шаран, инструментът Bore помага за намаляване..
17.00лв.
Люлка Nash Carp Cradle Deluxe Люлка Nash Carp Cradle Deluxe
Разпродаден
Производител: Nash
Тази люлка за шарани е пресъздадената версия на знаменитата люлка на Nash Carp.Nash Carp Cradle Deluxe по същество е откачен килим, който е окачен във въздуха.Това осигурява изключително безопасно място за съхранение на вашите шарани, докато откачвате и се готвите да претегляте и..
295.00лв.
Люлка Nash Carp Cradle MK3 Люлка Nash Carp Cradle MK3
Разпродаден
Производител: Nash
Nash Carp Cradle MK3 е люлка за шарани, която се грижи за защита на големи шарани. Проектирана за задържане на водата, люлката за шарани държи шарана в безопасност.Застопоряващите щифтове за крака поддържат люлката за шарани.Допълнителната чанта Uni Cradle побира л..
225.00лв.
Производител: Nash
Новите Hi-Protect люлки за пореден път подобряват защитата на шарана. С напълно подплатен периметър те предпазват всяка риба да влезе в контакт с рамката. Новият дизайн на нископрофилната рамка позволява шаранът да бъде сниман на 100% безопасно- Опция за удължаване на крака при неравен терен 34cm-..
294.00лв.
Люлка NASH TACKLE CARP CRADLE MONSTER Люлка NASH TACKLE CARP CRADLE MONSTER
Разпродаден
Производител: Nash
Nash Tackle Carp Cradle Monster предоставя най-доброто в грижата за шарана , като държи рибата високо и безопасно от земята.Nash Tackle Carp Cradle Monster: 104cm (w) x 61cm (d) x 35cm (h) Weight: 4.6 kg..
195.00лв.
Производител: Nash
Изключително здрава, сгъваема плоска маса- добре почистваща се повърхност- с регулируеми крака за неравномерен терен- система за заключване на краката, за по-добра стабилност при употребаРазмер: 50 см.Разширена височина: 70 см60 см х 80 смТегло: 7.1 кг...
146.00лв.
Производител: Nash
Система за сън Nash Tackle, използвайки опита от производството на най- успешните системи за сън в шаранджийския риболов - гамата Indulgence, системата за сън Nash е страхотен вариант комфорт и стойност.Конструирана около здрава стоманена рамка с три крака с увеличени шарнирни механизми и регулиране..
584.00лв.
Производител: Nash
Риболовът на шаран е игра с дълго чакане, така че защо да не изчакате рибата в комфорт.С висок гръб стол Nash Indulgence има множество функции, на които да се радвате.С по- дълги крака и по- висока опора на гърба, този стол дава удобство на по- високи риболовци като допълнителна опора..
450.00лв.
Стол Nash Indulgence Moon Chair Стол Nash Indulgence Moon Chair
Очаква доставка
Производител: Nash
Стол Nash Indulgence Moon ChairОтпуснете се на брега в комфорт и стил! Перфектен за по-дълги пътувания, където наистина ще оцените допълнителния лукс, предоставен от този дизайн.Предлага се с лесно сгъваема стабилна опора на рамката с подплатен матрак от прасковена кожа.Има дори опънати ремъци ..
225.00лв.
Шкаф Nash Bank Life Cook Station Шкаф Nash Bank Life Cook Station
Разпродаден
Производител: Nash
Готвенето на подходящи ястия в бивака никога не е било по-лесно с тази брилянтна система,предлагаща с много място за подготовка за дъски за рязане и чинии и т.н.,както и защитена от вятъра зона за вашата готварска печка отгоре.Отдолу има две големи зони за съхранение с цип с подвижни рафтове, идеалн..
372.00лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)