Избери от менюто
Your Cart

Ботуши и гащеризони

Ботуши и гащеризони
Производител: Cygnet Tackle
Този гащеризон се отличава с устойчива и здрава PVC материя, шевове с двойни ленти и PVC ботуши, които имат здрава подметка за отлично сцепление и комфорт.Регулируемите презрамки.Вътрешният джоб на гърдите с вата, идеален за запазване на важни неща на безопасно, сухо и под ръка...
117.60лв.
Производител: Lemigo
Близо 25-годишната история на Lemigo, белязана от опит, практика, знания и разработки, ѝ помага да създаде обувки, които се отличават с изключителен комфорт, перфектна изработка, удобство и отлична топлинна изолация. Highlander 766 EVA съчетава в себе си следните предимства:- EVA материал, мнго по-л..
63.00лв.
Производител: Navitas
Тежащи само по 350 грама, те са най-леките Ботуши.До -30 градуса...
88.00лв.
Производител: Fox
Удобен и олекотен гащеризон за риболовците, които често влизат във водата по време на своя излет. Модел Fox Lightweight Camo Waders се предлага в стилен и характерен за Fox камуфлажен цвят. Основни характеристики:Изработен от здрав плат - Nylon Taslon;Олекотен модел, идеален за носене..
167.00лв. 186.00лв.
Гащеризон Fox Lightweight Green Waders Гащеризон Fox Lightweight Green Waders
Разпродаден
Производител: Fox
Fox Lightweight Green Waders е нов олекотен гащеризон за газене във вода. Той е произведен от здрави, износоустойчиви материали и не запарва тялото дори в горещите дни.Характеристики:   - Изработена от здрав Nylon Taslon плат   - Леката тъкан ги прави идеални за употреба пре..
119.00лв.
Гащеризон VASS - TEX 350 LIGHTWEIGHT CHEST WADER Гащеризон VASS - TEX 350 LIGHTWEIGHT CHEST WADER
Разпродаден
Производител: Vass
В средата на 2019 от VASS представиха новата "лека" серия гащеризони!Модернизираната PVC вата превърна Vass-Tex 350 , в почти 50% по-лек от своя брат, тежкотоварната машина Vass-Tex 700,като това по никакъв начин не попречи на надежността на гащеризона.Това е разработено за риболовци, които се нужда..
205.00лв.
Производител: Trakker
Този Гащеризони са изработени от лек, но изключително здрав и издръжлив материал, който бързо изсъхва след употреба.Ботушите са с мека подметка за по-голямо усещане, сцепление, комфорт и стабилност.Предлагат се в чанта, която, е разработена така, че да може мокрите и влажни ботуши да продължат ..
186.00лв.
Гащеризон VASS-TEX 785 E CAMOUFLAGE WADERS Гащеризон VASS-TEX 785 E CAMOUFLAGE WADERS
Разпродаден
Производител: Vass
Новият Vass Camouflage е с доста плътен външен слой и мек вътрешен материал за комфорт. Широки шевове „Vass Quad Weld“ (здрави и надеждни) Използва здравата обувка Vass E Регулируеми презразмки. Вътрешен джоб на гърдите (идеален за стръв и инструменти) Голям удар на петата върху багажника (уле..
260.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)