Избери от менюто
Your Cart

Ботуши и гащеризони

Ботуши и гащеризони
Производител: Cygnet Tackle
Този гащеризон се отличава с устойчива и здрава PVC материя, шевове с двойни ленти и PVC ботуши, които имат здрава подметка за отлично сцепление и комфорт.Регулируемите презрамки.Вътрешният джоб на гърдите с вата, идеален за запазване на важни неща на безопасно, сухо и под ръка...
121.50лв. 135.00лв.
Производител: Lemigo
Близо 25-годишната история на Lemigo, белязана от опит, практика, знания и разработки, ѝ помага да създаде обувки, които се отличават с изключителен комфорт, перфектна изработка, удобство и отлична топлинна изолация. Highlander 766 EVA съчетава в себе си следните предимства:- EVA материал, мнго по-л..
63.00лв.
Производител: Fox
Удобен и олекотен гащеризон за риболовците, които често влизат във водата по време на своя излет. Модел Fox Lightweight Camo Waders се предлага в стилен и характерен за Fox камуфлажен цвят. Основни характеристики:Изработен от здрав плат - Nylon Taslon;Олекотен модел, идеален за носене..
186.00лв.
Гащеризон Fox Lightweight Green Waders Гащеризон Fox Lightweight Green Waders
Разпродаден
Производител: Fox
Fox Lightweight Green Waders е нов олекотен гащеризон за газене във вода. Той е произведен от здрави, износоустойчиви материали и не запарва тялото дори в горещите дни.Характеристики:   - Изработена от здрав Nylon Taslon плат   - Леката тъкан ги прави идеални за употреба пре..
119.00лв.
Производител: Trakker
Този Гащеризони са изработени от лек, но изключително здрав и издръжлив материал, който бързо изсъхва след употреба.Ботушите са с мека подметка за по-голямо усещане, сцепление, комфорт и стабилност.Предлагат се в чанта, която, е разработена така, че да може мокрите и влажни ботуши да продължат ..
186.00лв.
Производител: Trakker
Trakker N3 HD Chest Waders е проектиран да издържа на най-суровите условия. Снабден е с нашите грабващи окото маркови презрамки, за да осигури комфорт и подкрепа.(Подходящ за по пълни риболовци)..
186.20лв.
Производител: Speero Tackle
Решение за съхранение/пренасяне на ботуши или гащеризони- Военни ципове- Двойни ципове за достъп- Формована дръжка за хващане- 600D материал- DPM CamoРазмери: 27 x 50 x 35 см..
67.60лв.
Производител: Speero Tackle
Решение за съхранение/пренасяне на ботуши или гащеризони- Военни ципове- Двойни ципове за достъп- Формована дръжка за хващане- 600D материал- Цвят ЗеленоРазмери: 27 x 50 x 35 см..
67.60лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)