Избери от менюто
Your Cart

Термо бельо

Производител: Trakker
Студените крака допринасят за некомфорт при риболова.Изработени от мериносова вълна за максимална топлина и дълготрайност, чорапите от Merino са предназначени да направят живота на риболовеца по-добър.• Вълната запазва телесната температура по-дълго.• Вентилационен канал за увеличаване на дишането.•..
39.00лв.
Производител: Trakker
Достъп с палеца и показалеца, за да можете да работите, докато носите ръкавиците.Термична, лека и дишаща ръкавица от поларен гръбВодоустойчивиДостъп с цип за по-плътно прилепванеКръпка на дланта за стабилен захватУниверсален размер!..
49.00лв.
Производител: Speero Tackle
Насладете се на студения есенен и зимен риболовен сезон, облечени с пластове дрехи. Това е най-добрият начин да се стоплите и да контролирате температурата на тялото си. Комплектът Speero Base-Layer се състои от горнище с дълги ръкави и чифт панталони, което ви дава възможност да изберете едното, др..
59.30лв.
Производител: Trakker
Термо бельо – предназначено да бъде носено като част от зимната Ви екипировка. Термичните му качества позволяват да го носите на голо, не дразни кожата. Подходящо за носене в комплект с други непромокаеми дрехи, без да се спъвате при движение, което е от първостепенно значение при зимните ..
127.00лв.
Производител: Trakker
Тази дреха е предназначена да бъде носена като част от зимната Ви екипировка.Термичните й качества Ви позволяват да я носите на голо, не дразни кожата.Носи се в комплект с други непромокаеми дрехи, без да се спъвате при движение, което е от първостепенно значение при зимните облекла.Комплект от две ..
117.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)