Избери от менюто
Your Cart

Orient Rods

Глава за кеп Orient Rod "SNATCH" Глава за кеп Orient Rod "SNATCH"
Разпродаден
Производител: Orient Rods
"SNATCH" - специално проектиран кеп за максимално ефективно и лесно кепване на риба.-Подсилената рамка е изработена от авиационен алуминий и има D-образна форма 74см х 74см;-Специално формовани ъгли на рамката спомагат за увеличаване на максималната здравина на конструкцията;-Разпределителният блок ..
115.00лв.
Производител: Orient Rods
-дръжката е съставена от две части и е изработена от високомодулен карбонов плат на японската фирма TORAY с тъкан PLANE 3/3-дръжката има положителна плаваемост, която поредотвратява поръване на кепа-състои се от две части: едната част е еднокомпонентна 1,8 метра, а допълнителна част е 1,0 метра-сгло..
287.00лв.
Производител: Orient Rods
Произведени в три размера:МОДЕЛDIA (мм)ДЪЛЖИНА (мм)ПРЕДНАЗНАЧЕН  РАЗМЕР НА ТОПЧЕТО (мм)BMBS23231000 - 130018 - 20BMBS27271000 - 130020 - 24BMBS32321000 - 130026 - 30BMBS34341000 - 130026 - 32 Тегло: 108 - 125 грама;Продуктите могат да бъдат оборудвани с уникален заден клапан с дизайн ..
210.00лв.
Производител: Orient Rods
Използвахме различни компоненти и видове найлон и постигнахме възможно най-високата производителност:- Висока якост на опън и скъсване- Оптимална твърдост и еластичност- Много гладка и мека- Прозрачен във вода и доста забележим на тъмно- Бързо потъване- Устойчив на различни природни влияния и агреси..
42.00лв.
Производител: Orient Rods
-Уникален дизайн на Orient Rods специално за шаранджийски риболов-Висококачествена италианска кожена вложка със специално проектирано полиуретаново покритие за предотвратяване на приплъзване и по-голяма издръжливост-Основният материал е висококачествен неопрен-Може лесно да се регулира на почти все..
28.00лв.
Производител: Orient Rods
Четиринишковите влакна на Orient Rods са изработени от високомолекулярни полиетиленови влакна с максимално плътно вплитане. Това се постига с помощта на най-новата технология на специално оплитане. По-голямата плътност дава възможност да се правят шнурове с по-малък диаметър с по-голямо натоварване ..
35.00лв.
Производител: Orient Rods
Чанта за съхранение и теглене на риба Orient Rods "Carp House".Чанта "Carp House" е предназначена за внимателно претегляне и временно съхранение на рибата . Това е истински дом за рибата,със своите размери 118х75х30 е проектиран,така че да обезспечи максималната и сигурност при притегляне и време..
145.00лв.
Производител: Orient Rods
Комплект стягащи накрайници за въдици от ORIENT RODS. Калъфите са изработени от плат Oxford 600 с неопрен вътре. Калъфите сигурно заключват две части от пръта за безопасно транспортиране. По-широкият калъф е предназначен за защита на долните части на пръта, по-тесният се използва за защита на горнит..
20.00лв.
Производител: Orient Rods
Стягащ "Бандаж" за транспортиране на оборудвани пръти от ORIENT RODS. Превръзката е от плат Оксфорд 600 с неопрен отвътре. Има специален джоб за поглъщане и осигурява надеждна защита на частите на въдицата. Превръзката е закрепена с две надеждни текстилни закопчалки...
16.00лв.
Производител: Orient Rods
Тази класическа бейзболна шапка е висококачествен, удобен и модерен аксесоар от Orient Rods.Бродерията подчертава фирмения стил на компанията.Той е много полезен при всяко време и може да се комбинира с почти всеки стил на облекло. Шапката е предназначена както за ежедневно носене, така и за любител..
25.00лв.
Производител: Orient Rods
Шок Лидер Orient Rods са изработени от високомолекулярни полиетиленови влакна с максимално плътно вплитане. Това се постига с помощта на най-новата технология на специално оплитане. По-голямата плътност дава възможност да се правят шнурове с по-малък диаметър с по-голямо натоварване при скъсване и м..
20.00лв.
Производител: Orient Rods
FULL DRIVE CONCEPT - осигурява най-равномерното разпределение на мощността на пръта.Уникален патентован дизайн (WIPO Global Design Database DM / 090 372) Бланката е направена с помощта на най-високомодулните японски материали Toray от въглеродни влакна, предлагани на пазара днес 55-66msi (40T +..
630.00лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)