Избери от менюто
Your Cart

Протеинови топчета MG Special Carp Belachan

Протеинови топчета MG Special Carp Belachan
Протеинови топчета MG Special Carp Belachan
25.80лв.
  • Stock: В наличност
  • Модел: Belachan
  • Тежест: 1.00kg
Закупено: 1251

Опции

Протеинови топчета MG Special Carp Belachan 20mm

Протеинови топчета с аромат Belachan (Ферментирала скарида). Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Препоръчват се да се използват както при дълги риболовни сесии, при които хранителните бойли са правилният избор, така и при кратки риболовни сесии, при които искате да увеличите шансовете си да направите селекция на рибата, която да уловите.
Съставките, използвани в микса от рибно брашно, са утвърдени, оригинални съставки на Haith (Robin Red, Super Red, Prosecto, Nectarblend), така и съставки с висок процент протеини и смилаемост: предварително обработена рибена каша, студено обработена рибена каша LT94, GLM, бетаин, WPC , соев хидролизат.
Течната част, от която се произвеждат бойлите, има висококачествени компоненти, богата на незаменими аминокиселини (Mixamino) и различни стимуланти за хранене.
Тъй като риболовът на бойли се препоръчва да се практикува без използване на смляна стръв, ние ви препоръчваме, да използвате разтворима паста на MG Special Carp. Това ще ви помогне, по отношение на наличието на много атрактивна стръв около куката.
Също така, за да увеличите шансовете си за успех, друг трик е да използвате топчета специално направени за стръв, те са направени от микс, който се радва на много по -концентрирана течна част. Предлагат се в размери 15 и 20 милиметра, което ще позволи възможността за многократно представяне на стръвта, както в класическата версия, така и във версията за снежен човек (с Pop Up). Съвет: за тези, които не са почитатели на идеята за „фин риболов“, но все пак искат примамката им да има плюс по отношение на привлекателността, препоръчвамe да използвате диповете на марката, отговарящи на избрания аромат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение