Избери от менюто
Your Cart

Dynamite Baits

Dynamite Baits
Производител: Dynamite Baits
Fish Gutz Feeding Trigger на Dynamite Baits е познат като един от най-мощните и ефективни атрактанти. Течността има много специфична и уникална миризма, поради което всеки риболовец, който някога е отварял бутилката няма да я сбърка. Ефективността на атрактанта е много голяма и само с едно малко пот..
12.60лв.
Производител: Dynamite Baits
Специално обработените масла Evolution осигуряват точното количество естествени мастни киселини. Evolution Oils  маслата не се втвърдяват при ниски температури и са идеални за използване през всеки сезон.Можете да използвате маслата за накисване, допълнителна атракция и за добавяне на..
15.50лв.
Захранка Dynamite Bait Robin Red Groundbait
Разпродаден
Производител: Dynamite Baits
Захранка Dynamite Bait Robin Red се предлага в опаковка от 900 грама, която може да се запечата отново с помощта на цип, което гарантира доброто съхранение на продукта във времето. Захранката е с високо хранително съдържание и може да се използва за риболов на шарани, както и при риболов на река. От..
19.70лв.
Производител: Dynamite Baits
Green Lipped Mussel Method Mix е тъмна тежка захранка, съдържаща висококачествени съставки, богати на протеини. Ще откриете и различни по консистенция частици като натрошени пелети и пудра. Особено подходяща видове, обитаващи стоящи води, като лин и шаран...
18.50лв.
Производител: Dynamite Baits
Микс от семена без добавени консерванти, приготвени така че да запазят естествените си масла и атрактанти. Миксът включва семена като царевица, пшеница, коноп и други. Готов за ползване без допълнителна обработка...
33.90лв.
Производител: Dynamite Baits
Пелетите на Dynamite Baits, CompleX-T Pellets, са създадени по утвърдената Complex-T рецепта, за да допълнят атрактивните топчета от серията. Предлагат се в различни размери и са подходящи за различни цели - за спод микс, за създаване на хранително петно или за добавяне към захранка. Налични са..
16.60лв.
Производител: Dynamite Baits
Плуващите пелети (дъмбели) Dynamite Baits Essential Fluro Wafters допълват серията топчета Essential Fluro Pop-Ups. Отново отличителната черта на тази атрактивна стръв е яркият цвят и неустоим вкус, който се предлага в четири разновидности. Пелетите са налични само в размер 14 mm. Произвед..
19.50лв.
Производител: Dynamite Baits
Висококачествени тигрови ядки, готови за употреба без допълнителна обработка. Може да се използват като стръв, да се добавят към spod миксове или да се ползват на парченца към други миксове. Ядкитеса приготвени и затворени без консерванти, като са запазени всички естествени захари и атрактанти...
43.90лв.
Топчета DB boilie Robin Red
Разпродаден
Производител: Dynamite Baits
Атрактивна подхранка във формата на бойли, която съдържа уникална комбинация от рибено брашно, чесън, паприково масло и базов микс Robin Red ®. Отлична стръв за шаран, мряна и кефал...
27.00лв.
Производител: Dynamite Baits
CompleX-T е подхранка включваща в състава си висококачествени елементи като норвежко рибено брашно, смлян черен дроб, атрактант Robin Red, спирулина и дрожди.Със своето високо хранително съдържание, мека текстура за максимална разтворимост и без изкуствени оцветители и аромати това е подхранка, коят..
30.00лв.
Производител: Dynamite Baits
Атрактивна подхранка във формата на бойли, която съдържа уникална комбинация от подправки, рибено брашно, чесън и GML (специална смес от миди). GML добавката е истинска бомба от аминокиселини, протеини, въглехидрати и витамини.Благодарение на перфектно балансираните съставки тези бойлита са изключит..
24.00лв.
Производител: Dynamite Baits
Стръв, която няма нужда от представяне - The Source Boilies е най-продаваният продукт под формата на протеинови топчета, с който марката Dynamite Baits може да се похвали. Създадени са от личната рецепта на Тери Хърн, която включва 100% натурални съставки. В нея влизат високопротеиново рибено брашно..
30.20лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)