Избери от менюто
Your Cart

WLC Carp

WLC Carp
Производител: WLC CARP
8 мм Mini Plum & Peper Pop-up са специално направени за използване при риболов по метод или с класическите примамки. Mini Pops са в опаковка от 10 g / приблизително 50 броя. Fluo розово цвят ги прави много видими във водата.Plum & Peper-Аромат Слива и пипер..
5.50лв.
Активатор за захранка и пелети WLC AKTIVE AGENT Активатор за захранка и пелети WLC AKTIVE AGENT
Горещо Разпродаден
Производител: WLC CARP
Течността Activator е специално създадена за активиране или добавяне на различни видове примамки, пелети, за хидратиране на плувни смеси или за приготвяне на семена. Съставът му съдържа комбинация от течни съставки като течен бетаин, CSL, комплекс от аминокиселини, аромати на меласа и други съставки..
7.50лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC KRILLX
Разпродаден
Производител: WLC CARP
KrillX е топче с бързо привличане, които могат да се използват целогодишно. Това е различна и сложна рецепта, направена от Алекс Матея, която се състои от Робин Грийн, брашно от черупки, LT94 и предварително усвоено рибно брашно, GLM, растителни и млечни протеини, комплекс от аминокиселини, естестве..
25.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC MARINE SUPREME
Разпродаден
Производител: WLC CARP
Топчетата Marine Supreme (Belachan & Crab) от WLC са направени от смес от рибно брашно с висока степен на протеин, специално проектирана за голям улов. В състава на тези топчета са висококачествени съставки като Робин Ред, LT94 рибно брашно, предварително усвоено рибно брашно Pre-Diges..
25.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC RED SQUID ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC RED SQUID
Разпродаден
Производител: WLC CARP
Топчетата Red Squid комбинацията от вкусове и аромати се състои от калмари и ягода и се основават на смес от рибно брашно, комбинирано с производни на зърнени култури за привличане и бързо разпръскване на аромати и хранителни вещества върху всякаква вода. Съставът съдържа висококачествени съставки к..
25.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC SPICY MEAT
Разпродаден
Производител: WLC CARP
Висококачествените съставки са внимателно подбрани така, че да осигурят висока ефективност на тази стръв. Включването на допълнителни атрактори превръща тези топчета в изключително успешна примамка за риболов на шаран. Протеиновите топчета WLC са подходящ избор за продължителни риболовни излети, кат..
25.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC SPP
Разпродаден
Производител: WLC CARP
SPP топчета се основават на комбинация от рибено брашно, поръсено с производни на зърнени култури, за привличане и бързо разпръскване на вкусове и хранителни вещества, независимо от сезона. Съставът съдържа висококачествени съставки като Robin Red, LT94 рибно брашно, предварително усвоено рибно браш..
25.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC SUPERDIP KRILLX
Разпродаден
Производител: WLC CARP
Топчета, приготвени за кука, направени след последователно потапяне в дпи и сушене, за повишено привличане. При контакт с вода те ще отделят аромати и хранителни течности за дълъг период от време. Отлични за използване на диви водовми.Арпмат ( Krill & Special Fruits )..
12.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC SUPERDIP MARINE SUPREME
Разпродаден
Производител: WLC CARP
Топчета, приготвени за кука, направени след последователно потапяне в дпи и сушене, за повишено привличане. При контакт с вода те ще отделят аромати и хранителни течности за дълъг период от време. Отлични за използване на диви водовми.Арoмат ( Belachan & Crab )..
12.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC SUPERDIP RED SQUID
Разпродаден
Производител: WLC CARP
Топчета, приготвени за кука, направени след последователно потапяне в дпи и сушене, за повишено привличане. При контакт с вода те ще отделят аромати и хранителни течности за дълъг период от време. Отлични за използване на диви водовми.Аромат ( Squid & Strawberry )..
12.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC SUPERDIP SPICY MEAT
Разпродаден
Производител: WLC CARP
Топчета, приготвени за кука, направени след последователно потапяне в дпи и сушене, за повишено привличане. При контакт с вода те ще отделят аромати и хранителни течности за дълъг период от време. Отлични за използване на диви водовми.Арпмат ( Spicy Sausage )..
12.00лв.
ПРОТЕИНОВИ ТОПЧЕТА WLC SUPERDIP SPP
Разпродаден
Производител: WLC CARP
Топчета, приготвени за кука, направени след последователно потапяне в дпи и сушене, за повишено привличане. При контакт с вода те ще отделят аромати и хранителни течности за дълъг период от време. Отлични за използване на диви водовми.Арпмат ( Squid & Plum & Black Pepper )..
12.00лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)