Избери от менюто
Your Cart

RidgeMonkey

H-маркер Ridge Monkey RotaBlock Marker H-маркер Ridge Monkey RotaBlock Marker
Разпродаден
Производител: RidgeMonkey
Маркирайте местата си за риболов бързо и лесно: просто прикрепете избраната тежест, пуснете RotaBlock Marker Float и самонивелиращата се система RotaBlock автоматично ще намери правилната дълбочина. След като RotaBlock достигне дънотозаключете тялото с плъзгащия щифт Mini & Midi се доставят в ко..
28.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Ridge Monkey Disperse Foam NuggetsМногоцветни, те са идеални за покриване и защита на точката на куката, която предотвратява заплитането и ви помага да видите къде се намира вашата настройка няколко секунди след замятането!ХарактеристикаЗадържа стръвта ви за кукичка на място по време на замятанеПред..
11.70лв. 13.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Стилна рамка от поликарбонат UV400- защитава 99% от UV лъчите Лещата осигурява ярко зрително поле и висок контраст при слаба светлина Композитна леща от целулозен триацетат (TAC) за изключителна оптична яснота Доставя се с регулируем ремък, мека кърпа от микрофибър и подплатена защитна калъфка..
79.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Стилна рамка от поликарбонат • UV400 с класификация за защита срещу 99% от UV лъчите • Лещата осигурява най-яркото зрително поле и висок контраст при слаба светлина • Композитна леща от целулозен триацетат (TAC) за изключителна оптична яснота • Доставя се с регулируем ремък, мека кърпа от микроф..
79.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Реверсивна бургия с опции за свредла с 6 мм и 8 мм, която се предлага в комплект със съответстващите към тях коркови пръчки. Светещият Nite-Glo материал в дръжката ви позволява да я намерите лесно в тъмното.Ridgemonkey - Combi Bait Drill with Cork Sticks характеристика:Реверсивно свредло 6 мм и..
32.80лв.
Вирбел бърза връзка RidgeMonkey Quick Change Swivel
Разпродаден
Производител: RidgeMonkey
Позволява ултра-бърза подмяна на поводи, включва уникално изправено рамо за бърза смяна, спомагащода се сведе до минимум повредата на силиконови тръбички. Подходящ за всички срещани системиолова. Висококачествен месинг, уникално равномерно рамо за бързо смяна. Плавно въртеливо действие спротивоотраз..
10.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Позволява ултра-бърза подмяна на поводи, със заоблен профил и уникално изправено рамо за бързо смяна,спомагащо да се сведе до минимум повредата на силиконови тръбички. Размер 8 се вписва в най-честосрещаните оловни системи, като размерът 11 е идеален за монтажи тип хеликоптер. Висококачествен месинг..
11.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Блестящо решение за организиране на вашите предварително подготвени монтажи или лидери.Снабден с доста силен магнит,който позволява да бъде закрепен на палатка,навес,кофа и тн...
33.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Излят в нашата пластмаса Nite-Glo, произвеждайки най-добрия аксесоар 5 в 1: Мулти-инструментът е задължителен за всяка кутия за принадлежности!Включващ „белачка“ за поводи с покритие,„примка“ за издърпване на възела на куките,„кука“ за задържане на вирбели и халки,„заострена точка“ за създаване на п..
21.50лв.
Производител: RidgeMonkey
Uni Lead Clip е истинска иновация в дизайна на оловните скоби. Независимо дали искате да задържите повода си* или да го изпуснете, тази универсална скоба ви позволява да направите и двете с просто завъртане на вътрешния проводник. Това е единственият водещ клип, от който някога ще имате нужда.С пове..
14.95лв. 16.60лв.
Производител: RidgeMonkey
Предназначен за връзване на примамки, елиминирайки необходимостта от пробиване на примамката. Помагайки за поддържане на тяхната плаваемост, особено когато се използват изскачащи прозорци с коркова топка, това е идеалният партньор за нашия EzeeKnot Hookbait Tyer, който ви позволява да завързвате „пе..
14.00лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)