Избери от менюто
Your Cart

Solar

Производител: Solar
Titanium е изработен от високо технологична олекотена стомана Всяка система се предлага с:Държач за закрепване към бъз бара или колчетоДва различни вида глави за закрепване към линията,които може да изберете като допълнителен аксесоар спрямо вашият тип риболовДва клипса за пръчките и всичк..
78.00лв.
Производител: Solar
Алуминиев бъз бар с профилирана вътрешна секция, за да се предотврати усукване. Двете страни са регулируеми по дължина чрез завъртаща се заключващ механизам и нашата система Taper-Loc. 3 / 8BSF резбаГамата А1 представлява следващото ниво в разработката на сплави,което ги прави изключително..
78.00лв.
Производител: Solar
Прецизно CAD проектиран. Изработен от най-висококачествените компоненти от неръждаема стомана Лазерно гравиран идентификационен номер. Разполагат със система за регулиране без винтове Taper-Loc за плавно, надеждно и прецизно регулиране. Проектиран с 3/8 BSF резба.Разширенията разполагат с плосъ..
145.00лв.
Производител: Solar
Титановите индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С  регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да..
29.50лв.
Производител: Solar
Титановитe индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да регул..
29.50лв.
Производител: Solar
Титановите индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да регул..
29.50лв.
Производител: Solar
Предлага се в 2 размера:Standart с дължина 1,05 м.Large с дължина 1,40 м...
150.00лв.
Производител: Solar
Алуминиеви колчета,разтелгиви със заклюващ механизъм и резба 3 / 8BSF..
43.00лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)