Избери от менюто
Your Cart

Solar

Производител: Solar
Titanium е изработен от високо технологична олекотена стомана Всяка система се предлага с:Държач за закрепване към бъз бара или колчетоДва различни вида глави за закрепване към линията,които може да изберете като допълнителен аксесоар спрямо вашият тип риболовДва клипса за пръчките и всичк..
78.00лв.
Производител: Solar
Алуминиев бъз бар с профилирана вътрешна секция, за да се предотврати усукване. Двете страни са регулируеми по дължина чрез завъртаща се заключващ механизам и нашата система Taper-Loc. 3 / 8BSF резбаГамата А1 представлява следващото ниво в разработката на сплави,което ги прави изключително..
78.00лв.
Производител: Solar
Прецизно CAD проектиран. Изработен от най-висококачествените компоненти от неръждаема стомана Лазерно гравиран идентификационен номер. Разполагат със система за регулиране без винтове Taper-Loc за плавно, надеждно и прецизно регулиране. Проектиран с 3/8 BSF резба.Разширенията разполагат с плосъ..
145.00лв.
Производител: Solar
Съвместим с всички соларни индикаторни глави.Висококачествена индикаторна верига от неръждаема стомана с арматура от неръждаема стомана в двата края.Те отговарят на всички соларни индикаторни глави, включващи новите IPRO глави за системата Titanium, както и съвместими с индикатори от редица други пр..
16.00лв.
Възглавница SOLAR SP Pillow Възглавница SOLAR SP Pillow
Разпродаден
Производител: Solar
Възглавница с големи размери ,която може да се ползва двустранно,мъхеста част от едната страна и гладка и мека от другата.Горната част е с цип ,което Ви позволява да регулирате количеството пълнеж, за да ви е удобно за максимален комфорт...
65.00лв.
Производител: Solar
Титановите индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С  регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да..
29.50лв.
Производител: Solar
Титановитe индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да регул..
29.50лв.
Производител: Solar
Титановите индикаторни глави са умно проектирани и направени в Обединеното кралство, като този модел е изработен от неръждаеми компоненти P1 и най-новата технология за отливане под налягане.С регулируем клипс за влакна (просто завъртете неръждаемата яка в основата на индикаторната глава, за да регул..
29.50лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)