Избери от менюто
Your Cart

Sonik

Производител: Sonik
SONIK DOMINATORX RS LANDING NET е произведен от високомодулен карбон, което го прави по-лек и по-твърд. Допълнителната дължина на 2-секционата 8-футова дръжка означава, че кепчосването на риба се прави по-бързо и лесно.Дръжката може да се използва и с дължина от 4 фута  което го прави страхотен..
195.50лв.
Производител: Sonik
Кеповете VADERX RS се произвеждат със същото внимателно внимание към детайлите както при въдиците. Те се отличават с тънки, леки и здрави дръжки в 1PC или 2PC вариации. Супер твърди мрежови рамена с извити крайни протектори са съчетани със зелена мрежа със средна дълбочина; която може да се постави ..
119.99лв.
Производител: Sonik
Характеристики  - Здраво заключване на краката  - Cam-Lock ,регулеруеми крака  - Згъваеми крака за лесно транспортиране  - Гумени накраиници на краката против пързаляне  - Калъф с дръжка за транспорт и съхранение  - Размери : Ш: 47см. х Д: 30см.х В: 22-33см..
78.40лв.
Обтегачи SONIK GIZMO LITEZ BOB Обтегачи SONIK GIZMO LITEZ BOB
Горещо Разпродаден
Производител: Sonik
Обтегачи SONIK GIZMO LITEZ BOBХарактеристики- Тяло напражено в цвят с висока видимост- Доставя се с 2 бр. верижки 18 см и 10см - Доставя се с добълнително утежнение от 10 гр.- Съвместими с изотопи 3х15 мм. - Налични в различни цветове: син, червен, зелен, жълт, лилав..
31.20лв.
Производител: Sonik
Характеристики    - Изцяло направен с подплата и меки подложки за предпазване на оборудването    - Сваляема презрамка    - Твърд и устоичив на протриване и скъсване    - Водоустоичиво дъно- Три външни джоба направени да побират повечето акс..
166.20лв.
Производител: Sonik
   Характеристики  - Изцяло направен с подплата и меки подложки за предпазване на оборудването  - Сваляема презрамка  - Твърд и устоичив на протриване и скъсване  - Водоустоичиво дъно  - Три външни джоба направени да побират повечето аксесоарни чанти..
156.50лв.
Производител: Sonik
ОПИСАНИЕ    Най-малкият от трите сака на Sonik Sk-Tek carryall ,създаден за риболовците на големи риби!!!    ХАРАКТЕРИСТИКИ  - РАЗМЕРИ:  49-32-25 см.  - Изцяло направен с подплата и меки подложки за предпазване на оборудването  - Сваляема презрамка  ..
146.60лв.
Производител: Sonik
ХарактеристикиМалки, но перфектно оформени. С новите сигнализатори на Sonik- Gizmo® ,получавате страхотни резултати в миниатюрен пакет. Те имат светещи снаг-барове и водеща ролка, които ви дават незабавна индикация за най-малкото движение на линията. Нашата интелигентна функция за изключване на звук..
567.00лв.
Производител: Sonik
Сигнализаторите GIZMO Bite вече се предлагат изцяло в син цвят. Същите страхотни функции за аларма и четирите сини канала на приемника.Малки, но идеално оформени ,новите сигнализатори Gizmo® предлага най-добро представяне в миниатюрен пакет. Отличава се със светещи уши и ролка за линията, което ви д..
586.70лв.
Производител: Sonik
Характеристики на сигнализаторите:  - Предлага се в комплект 3+1 сигнализатора плюс лампа за бивак    - Лампа за бивак ,с опция автоматично да съответства цветът на сигнализатора който е активиран    - Работи с 2хААА батерии 1.5V (Не са включени в комплекта)&n..
379.99лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)