Избери от менюто
Your Cart

Spomb

Производител: Spomb
- Побира 2 пръчки от 13 фута (3,9 м) и големи макари  - Идеален за транспортиране на пръчки Spomb и маркер  - Страничен джоб за маркери / колчета за дистанция  - Включва 13 фута (3,9 м) измервателна лента за маркери  - Подплатена презрамка  - Голям страничен джоб за Spombs ™..
127.50лв.
Производител: Spomb
Характеристики- Идеален за съхранение на пръчки Spomb ™ / Spod / Marker- Страничен джоб за съхранение на Spombs ™ и / или Fox Impact Spods ™- Регулеруема презрамка- EVA дръжка за носене- Уголемени и здрави ципове- 100% полиестер- Предлага се в опции 12 фута или 13 фута- Размери на калъфа 12 фута- Дъ..
65.00лв.
Производител: Spomb
 - Устойчив дизайн с здрава метална дръжка - Идеален за пренасяне на стръвта до водоема - Квадратната форма ги прави по-лесни за подреждане, а също така и да се съхраняват в кола и в кутия - Стил в черно с червено лого на Spomb - Размер 17 литра, идеално се вписва в стойките..
26.00лв.
Производител: Spomb
Плетено влакно Spomb Braid е ултра дълго влакно за използване със спод въдици.Основни параметри:Плаващо плетено влакно;На практика не позволява разтягане;Лесно видимo във водата;Малък диаметър;Отлична здравина на възела;Препоръчва се за употреба в комбинация със Spomb Leader...
69.00лв.
Производител: Spomb
Изпитано и надеждно устройство за доставка на стръв, което освобождава стръв при удар с водата     Проектиран да хвърчи дори по-далеч от другите модели Spomb     Размери между Midi и Large Spomb     Формата Midi X е подобрена, за да създаде..
35.50лв.
Производител: Spomb
Ръкавици със специален дизайн, който предпазва пръстите и дланите. Осигуряват противохлъзгащ захват за въдицата, особено когато се ползват влажни spod миксове, благодарение на силиконовите елементи в участъка на дланите и между палеца и показалеца. Показалецът е допълнително подсилен с кожа. Пристяг..
39.20лв.
Производител: Spomb
Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете без и..
124.00лв. 138.00лв.
Производител: Spomb
Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете без и..
106.00лв. 118.00лв.
Производител: Spomb
Отлична здравина на възелаУлтра гладъкНеутрална плаваемост и черен цвятВинаги използвайте naпръстникДължина 50м..
26.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)