Избери от менюто
Your Cart

Двоен аванс

Двоен аванс
Макара Big BAITRUNNER XTB LC
Очаква доставка
Производител: Shimano
Новите Baitrunner са снабдени с най-добрите технологии на Shimano. Макарата разполага с AR-C шпула с бавна осцилация и система Aero Wrap II за плавно подреждане на влакното, комбинация, която осигурява максимална ефективност при далечни дистанции. Вътрешните предавки са преработени, за да се сведе д..
345.00лв.
Макара Filstar Carp Runner 9000 Макара Filstar Carp Runner 9000
Разпродаден
Производител: Filstar
Filstar Carp Runner е надеждна и мощна байтрънър макара, която прави впечатление с елегантен дизайн и гладка работа.Характеристики:- Сферични лагери от неръждаема стомана;- Изключително леко тяло;- Кована алуминиева шпула;- Анти-ривърс система;- Високоустойчиви предавки, проектирани за голямо н..
89.90лв.
Производител: Filstar
Мощният байтрънър Precision Carp е готов да се срещне с големите и борбени шарани. Отличава се със съвременен дизайн и притежава настройка на предния аванс - бърз или бавен.Характеристики:- Висококачествени сачмени лагери,  предаващи изключително гладко движение- Високоустойчив графитен корпус-..
125.00лв.
Производител: Fox
Серията EOS наистина "хваща окото", а в допълнение на това се е доказала като надеждна макара още от своето пускане в продажба през 2013 г. Създадена е за специалистите, които търсят по-големи и борбени екземпляри.Размер 10000 е с тегло 558 гр и вместимост на шпулата:- 0.33mm – 320m- 0.35mm – 260m..
156.00лв.
Макара Shimano Big Baitrunner CI4 XTB Longcast
Очаква доставка
Производител: Shimano
 Shimano Big Baitrunner CI4 XTB е наследник на популярната в цяла Европа срия XT-A, наложила се в риболова на трофейни екземпляри. Моделът включва голям набор от функции и технологии като Hagane Gearing, X-SHIP, Hi Speed Drag, X Protect, CI4+ корпус, CI4+ ротор, и разбира се Baitrunner сис..
505.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)