Избери от менюто
Your Cart

Захранки и добавки

Захранки и добавки
Производител: CC Moore
 Съдържащ високо смилаеми пелети, прахове и добавки, този сладък, карамелено профилиран микс може да се смесва с трохи от бойли или течни храни като Amino Blend 365, Feedstim XP или NS1 Bait Booster.Опаковка от 1кг..
18.70лв.
Производител: CC Moore
Изключително привлекателна, влажна смес за PVA торбички. Отличителен аромат на кръвни червеи, (вердевас) червенокафяв на цвят и пълен с естествени атрактори и стимуланти на апетита. Съдържа продукти от риба и ракообразни и високи нива от нашите продукти Bloodworm, предизвикващи храненеето на шарана...
18.70лв.
Производител: CC Moore
CCMoore Chilli Hemp Oil 500ml - Изключителното и внимателно произведено олио от конопено семе излъчва изключително концентрирани хранителни и химични сигнали във водата, които представляват богат източник на хранителни вещества като GLA, Omega3, 6 и 9 масла, аминокиселини, микроелементи и витам..
27.40лв.
Производител: CC Moore
Течен екстракт от G.L.M Eкстракта от Нова Зеландия Green Lipped Mussel Extract, който е един от най-ефективните примамки за шаран и едри риби, известни на човека, нашата задача е от няколко години да я използваме и да я представим под формата на концентрирана течна храна.В мига, в който отвориш..
29.40лв.
Производител: CC Moore
CCMoore Liquid Tuna Extract 500ml - екстракта от туна е натурален продукт, така че с него няма как да предозирате. Изключително богат на омега мазнини продукт от чисто месо на туна. Смело производителите могат да твърдят, че това е може би най-точната естествена храна създавана някога в тази ин..
29.40лв.
Производител: CC Moore
 Маслото от сьомга е подходящо за PVA и е изключително ефективно между пролетните, летните и есенните месеци.Опаковка от 500мл..
29.40лв.
Производител: Enterprise Tackle
Pop-Up царевица Mixed Fluoro Enterprise Tackle е изкуствена царевица която може да се използва като стръв по всяко време на денонощието благодарение на високата видимост.Предлагат се по 10 бр. в опаковка..
6.90лв.
TOP Liquid BLACK HALIBUT MatchPro 250ml
-21 % Разпродаден
Производител: Match PRO
Течност със силен аромат на черна писия. Изключително силен атрактор за шаран през пролетта и есента. За изключителни резултати през лятото, комбинирайте с ягода или черница. Задължителна за рибари, които търсят трудни за улов риби...
11.00лв. 13.90лв.
Производител: Match PRO
Течност с естествен и силен аромат на чили. Препоръчва за употреба в пренаселени от рибари басейни. Тя отделя големите и предпазливи шарани в зоната за захранване...
11.00лв. 13.90лв.
Производител: Match PRO
Течност с най-високо качество, използвана като добавка към захранка, пелети, топчета, дъмбели.Той предоставя още по-силен аромат и привлича рибата по-бързо. Ефективна при 50 ml/kg за смес. Не разтваря пва! Уникална течност с аромат на ферментирала царевица. В последните години, този ароматизатор се ..
13.90лв.
Производител: Match PRO
Течност с най-високо качество, използвана като добавка към захранка, пелети, топчета, дъмбели.Течност с естествен аромат на мед, един от най-универсалните аромати за шарани полски води в продължение на много години. Изключителен атрактор за шаран и каракуда. Въпреки че течността работи през всички с..
11.00лв. 13.90лв.
Производител: Match PRO
Течност със силен аромат на крил, един от най-популярните аромати в улова на шаран през последните години. Може да се комбинира с други ароматизатори за шаран. Работи през всички сезони.Големите шарани ги обожават!..
11.00лв. 13.90лв.
Показва 1 до 12 от 107 (9 страници)