Избери от менюто
Your Cart

Дипове и течности

Дипове и течности
Производител: CC Moore
Amino Blend 365 е уникална комбинация от мощни течни стимуланти на апетита, които повишават атрактивните свойства или примамката - при всички температури на водата.Като високо водоразтворима течна храна, Amino Blend 365 доставя изобилие от незаменими аминокиселини, които са комбинирани с доказани ек..
29.90лв.
Производител: CC Moore
CCMoore Chilli Hemp Oil 500ml - Изключителното и внимателно произведено олио от конопено семе излъчва изключително концентрирани хранителни и химични сигнали във водата, които представляват богат източник на хранителни вещества като GLA, Omega3, 6 и 9 масла, аминокиселини, микроелементи и витам..
27.40лв.
Производител: CC Moore
Течен екстракт от G.L.M Eкстракта от Нова Зеландия Green Lipped Mussel Extract, който е един от най-ефективните примамки за шаран и едри риби, известни на човека, нашата задача е от няколко години да я използваме и да я представим под формата на концентрирана течна храна.В мига, в който отвориш..
29.40лв.
Производител: CC Moore
CCMoore Liquid Tuna Extract 500ml - екстракта от туна е натурален продукт, така че с него няма как да предозирате. Изключително богат на омега мазнини продукт от чисто месо на туна. Смело производителите могат да твърдят, че това е може би най-точната естествена храна създавана някога в тази ин..
29.40лв.
CCMoore Marine Amino 365 CCMoore Marine Amino 365
Горещо Разпродаден
Производител: CC Moore
Marine Amino 365 е разтворима рибена течност, съдържаща комбинация от мощни течни стимуланти на апетита, които подобряват привличащите свойства на всяка стръв – при ВСИЧКИ температури на водата. Той е превъзходен като течност за заливка на топчета и пелети или за овлажняване на PVA и STICK микс..
29.90лв.
Производител: CC Moore
 Маслото от сьомга е подходящо за PVA и е изключително ефективно между пролетните, летните и есенните месеци.Опаковка от 500мл..
29.40лв.
Производител: CC Moore
Представяйки леко "ферментиралия" пушен етикет на наденица и незабравим вкус, тази гореща, солена течна добавка за примамки доставя абсолютно множество мощни  хранителни вещества, които заедно го превръщат в превъзходна възможност за течна храна целогодишно за използване в бойли,..
29.70лв.
Производител: CC Moore
Тази изключително атрактивна нова течност е разработена, за да улови и максимизира природните атракционни свойства на Hain's Robin Red® и да ги представи в лесна за използване течна форма. Полученият продукт е тази сладка, леко пикантна течност,e наситена с червени цветове, изклю..
29.50лв.
Производител: Match PRO
Течност с изключително приятен аромат на естествен банан. Вкусът и ароматът на банан е без съмнение страхотен атрактор за всички видове шаран, най-вече за шаран, амур и лин. Тя осигурява изключителни резултати при улова на големи и предпазливи линове в топли води!За шаранджиите, тази течност е като ..
11.00лв. 13.90лв.
TOP Liquid BLACK HALIBUT MatchPro 250ml
-21 % Разпродаден
Производител: Match PRO
Течност със силен аромат на черна писия. Изключително силен атрактор за шаран през пролетта и есента. За изключителни резултати през лятото, комбинирайте с ягода или черница. Задължителна за рибари, които търсят трудни за улов риби...
11.00лв. 13.90лв.
Производител: Match PRO
Течен ароматизатор с аромат на червен червей. Препоръчва се за басейни, където рибата се храни естествено с червен червей. Работи през всички сезони за всички видове шаран...
11.00лв. 13.90лв.
Показва 1 до 12 от 106 (9 страници)