Избери от менюто
Your Cart

Dudi Bait

Производител: Dudi Bait
Протеинови топчета произведени по специална рецепта и предназначени за риболов на Шаран и Амур. Посредством своите съставки с висока хранителна стойност.Всички видове топчета на Dudi Bait се основават на задълбочени изследвания за храненето на шаран. Съдържа основни хранителни вещества на шаран и ам..
14.50лв.
Производител: Dudi Bait
Наполовина бойли (твърди), наполовина Pop Up. Ние сме комбинирали нашата първокласна гама, от бойлита "Super Hot", с едни от най-ефективните поп ъпи, произведени от нас: Ананас с маслена киселина (N-butyric). Чрез използването на тези продукти, колосалната мощ на топчета "Super Hot", е комбинирана с..
8.50лв.
Производител: Dudi Bait
Глазурата е привлекателна кора, която покрива бойлите. Веднага щом влезе в контакт с вода, глазурата започва да действа, постепенно се разтваря и отделя атрактанти около бойлата. Разтворимата кора се разпространява както хоризонтално, така и вертикално, примамвайки риби, които са в го..
6.50лв.
Производител: Dudi Bait
Дипът има еластична лепкава текстура като карамел. Той прониква дълбоко в бойлата, като по този начин я прави по-привлекателна..
6.50лв.
Производител: Dudi Bait
Представяме ви уникалния продукт - комбинирани топчета, съчетаващи най-доброто от два свята. Тези топчета са съставени от превъзходна комбинация от твърди бойлита (boilies) и плуващи поп-ъпи (pop-up). В нашия новаторски подход, смесихме нашата изключителна гама от боилита "Super Hot" с най-ефективни..
8.50лв.
Производител: Dudi Bait
Прахът от корк се използва за създаване на боили за куката, които са изработени от сместа "Mister Red Super Hot" и включват различни плуващи съставки. Тези боили имат нейтрална плуваемост и са предназначени да заблудят подозрителните шарани и да ги примамят по-лесно...
6.50лв.
Производител: Dudi Bait
Протеиновите топчета Mister Red първоначално са проектирани като "допълнение" към топчетата Mister Dudi, като разрезът е получен от тях. Забелязахме обаче, че ако увеличим дозата на пикантните елементи, както в микса, така и в течната част, добивът от улов е по-висок. Така се роди версията "Mister R..
22.50лв.
Производител: Dudi Bait
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на чесън, който ще запази както миризмата, така и цвета си за дълго време след поставяне във вода...
8.00лв.
Производител: Dudi Bait
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на маслена киселина и черен пипер, който ще запази както миризмата, така и цвета за дълго време след влизане във водата..
8.00лв.
Производител: Dudi Bait
Пикантна течност със силна миризма, която силно променя pH на водата в зоната, където действа, привличайки риба в тази зона. Използва се, заедно с вода, за овлажняване на стръвта или пелетите, или може да се използва за повишаване на привлекателността на различни плувни смеси или смеси за PVA матери..
22.00лв.
Производител: Dudi Bait
Адитив на Dudi Bait, който отделя зелен пушек от вашата стръв.Може да се използва както за “дипване” на стръв, така и за фидер храни.Опаковка : 100мл..
9.80лв.
Производител: Dudi Bait
Съдържа: 2,5 кг твърда смес от Bag Mix “Super Hot” + 1 бутилка от 250 ml BAG “Super Hot” течен атрактантВсичко това опаковано в кофа за по-лесна изработка и съхранение на “торбичките”.Смес предназначена за направа на PVA материали, със средно бързо време на разтваряне и средна гранулация, подходяща ..
55.00лв.
Показва 1 до 12 от 58 (5 страници)