Избери от менюто
Your Cart

Dudi Bait

Производител: Dudi Bait
Протеинови топчета произведени по специална рецепта и предназначени за риболов на Шаран и Амур. Посредством своите съставки с висока хранителна стойност.Всички видове топчета на Dudi Bait се основават на задълбочени изследвания за храненето на шаран. Съдържа основни хранителни вещества на шаран и ам..
16.50лв.
Производител: Dudi Bait
Наполовина бойли (твърди), наполовина Pop Up. Ние сме комбинирали нашата първокласна гама, от бойлита "Super Hot", с едни от най-ефективните поп ъпи, произведени от нас: Ананас с маслена киселина (N-butyric). Чрез използването на тези продукти, колосалната мощ на топчета "Super Hot", е комбинирана с..
10.80лв.
Производител: Dudi Bait
Прахът от корк се използва за създаване на боили за куката, които са изработени от сместа "Forest Squid" и включват различни плуващи съставки. Тези боили имат нейтрална плуваемост и са предназначени да заблудят подозрителните шарани и да ги примамят по-лесно.Силен вкус на октопод,плодове ,както и ре..
7.00лв.
Производител: Dudi Bait
Глазурата е привлекателна кора, която покрива бойлите. Веднага щом влезе в контакт с вода, глазурата започва да действа, постепенно се разтваря и отделя атрактанти около бойлата. Разтворимата кора се разпространява както хоризонтално, така и вертикално, примамвайки риби, които са в го..
8.50лв.
Производител: Dudi Bait
Дипът има еластична лепкава текстура като карамел. Той прониква дълбоко в бойлата, като по този начин я прави по-привлекателна..
8.50лв.
Производител: Dudi Bait
Направени от сместа "Tigernuts - Amur", плюс серия от плаващи съставки, включително "корков прах".Имат неутрална плаваемост. Подозрителен шаран ще бъде по-лесен за улавяне с тази стръв...
6.50лв.
Производител: Dudi Bait
Hook Baits  “Tigernuts Amur”Сладък вкус, приятен аромат на мед.Специално проектиран за амур и диви езера!Налични – бавно (Tari) разтворими и бързо (Solubile) разтворими.Размери :16мм20мм24ммСъдържа: брашна и видове зърнени култури, млечни протеини, „птичи храни“ и семен..
6.50лв.
Производител: Dudi Bait
Представяме ви уникалния продукт - комбинирани топчета, съчетаващи най-доброто от два свята. Тези топчета са съставени от превъзходна комбинация от твърди бойлита (boilies) и плуващи поп-ъпи (pop-up). В нашия новаторски подход, смесихме нашата изключителна гама от боилита "Super Hot" с най-ефективни..
10.80лв.
Производител: Dudi Bait
Прахът от корк се използва за създаване на боили за куката, които са изработени от сместа "Mister Red Super Hot" и включват различни плуващи съставки. Тези боили имат нейтрална плуваемост и са предназначени да заблудят подозрителните шарани и да ги примамят по-лесно...
8.50лв.
Производител: Dudi Bait
Протеиновите топчета Mister Red първоначално са проектирани като "допълнение" към топчетата Mister Dudi, като разрезът е получен от тях. Забелязахме обаче, че ако увеличим дозата на пикантните елементи, както в микса, така и в течната част, добивът от улов е по-висок. Така се роди версията "Mister R..
24.50лв.
Производител: Dudi Bait
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на чесън, който ще запази както миризмата, така и цвета си за дълго време след поставяне във вода...
8.80лв.
Производител: Dudi Bait
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на маслена киселина и черен пипер, който ще запази както миризмата, така и цвета за дълго време след влизане във водата..
8.80лв.
Показва 1 до 12 от 61 (6 страници)