Избери от менюто
Your Cart

PB Products

Производител: PB Products
Curved KD Hook е кука за шаран с извита дръжка, която предизвиква скоростно завъртане и я прави агресивна спрямо рибата.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано..
11.74лв.
Производител: PB Products
Луксозна серия 2-в-1 аксесоари за риболов.Тези принадлежности за риболов имат меко гумено покритие.В допълнение, формата на дръжките е наистина уникална.От едната страна е стегачка за възли за поводи за риболов , а от другата, задната част, е снабдена с стрипинг, белачк..
12.72лв.
Производител: PB Products
Много здрави вирбели за риболовни монтажи, гарантирано не позволяват усукване на повода за риболов.Риболовните вирбели Heli-Chod Speed swivel за хеликоптерен монтаж имат по-малък отблясък, който не плаши рибата.Изключително здрави вирбели за риболов, издръжливи и надежд..
11.74лв.
Производител: PB Products
The Multi Link има множество приложения и е идеален за бързо поставяне и изваждане на всички видове части, като маркер за риболов или поплавък за кеп.Надежден, мултифункционален конектор за риболов, който може да се използва за различни цели.Желателно е върху бързата вр..
7.82лв.
Производител: PB Products
Вирбел за риболов с накрайник за бързо сменяне на повода за риболов, съобразен и направен да се използва с противозаплитащите риболовни конуси и клипсовете за олово.С бързите връзки за риболов можете да реагирате бързо и ефективно на различни обстоятелства. С ..
10.76лв.
Производител: PB Products
SPIRAL SPEED SWIVEL e вирбел за риболов на марката PB products разработен, за да се променя и върти в непрекъснато променящите се обстоятелства във водата.Това води до по- голям успех и по- голямо количество уловена риба.С бързите връзки за риболов можете да реагир..
11.74лв.
Производител: PB Products
Специален въртящ се вирбел за монтаж на косъм с по-голяма халка от едната страна.Big Eye Swivel 8 има много предимства пред обикновения вирбел за риболовен монтаж с еднакви малки халки в краищата си.Изключително подходящ за Helikopter и Chodrig монтажи за..
10.76лв.
Производител: PB Products
Hit & Run Flexispeed Въртящ се вирбел за риболовен монтаж на косъм се вписва чудесно в много монтажи за риболов. Предимството на тази "бърза връзка" е пръстена между гайка и връзката.По този начин, вирбела за риболов като цяло е по-гъвкав и най-долния ред ..
11.74лв.
Производител: PB Products
Вирбел за риболов Ring Bait Swivel 24 PB Products завършва целия монтаж на косъм и тъй като почти винаги е последната връзка между вас и шарана трябва да е надежден.Тези вирбели за риболов на шаран са с голяма издръжливост, въртят се безпроблемно и предотвратяват н..
8.80лв.
Производител: PB Products
Комплект за монтаж на косъм Зиг Риг- Охлюв Zig ligner & foam set:Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепване на стръвта за риболов. Тези Zigliners лесно се прикрепват към куката за риболов и съдържат вдлъбнатина, в..
10.76лв.
Производител: PB Products
Control mono е влакно за риболов с висока якост на главната линия и отлична производителност.Влакното за риболов е с мек и еластичен характер, но на практика доста устойчив на абразия. Моно влакното за риболов има минимална памет така че материалът е много приятен за уп..
54.00лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)