Избери от менюто
Your Cart

PB Products

Производител: PB Products
Curved KD Hook е кука за шаран с извита дръжка, която предизвиква скоростно завъртане и я прави агресивна спрямо рибата.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано..
11.74лв.
Производител: PB Products
Комплект за монтаж на косъм Зиг Риг- Охлюв Zig ligner & foam set:Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепване на стръвта за риболов. Тези Zigliners лесно се прикрепват към куката за риболов и съдържат вдлъбнатина, в..
10.76лв.
Производител: PB Products
Control mono е влакно за риболов с висока якост на главната линия и отлична производителност.Влакното за риболов е с мек и еластичен характер, но на практика доста устойчив на абразия. Моно влакното за риболов има минимална памет така че материалът е много приятен за уп..
54.00лв.
Производител: PB Products
С цел да се отговори на търсенето на гъвкави, промазани материали за направата на риболовни монтажи е разработено плетеното влакно Jelly wire.Бързо потъващ материал на влакното за риболов, който има кръгла, мека вътрешна сърцевина, която лесно се сгъва около устата на шарана и въ..
31.30лв.
Производител: PB Products
Плетено влакно за риболов Skinless е с изключително твърд външен корпус и гъвкаво, плетено ядро. Твърдото покритие на риболовното влакно се отделя лесно по прост начин, така че всеки може да си направи много ефективен и работещ combirig, chod rig и хелико..
31.34лв.
Производител: PB Products
Тази гладка и еластична оплетка на риболовното влакно носи в името си своя типичен цвят, което го прави едва забележим в различни цветни почвени структури на подводния релеф.Chameleon е идеално риболовно влакно за създаване на основни монтажи за шаран в произволна ..
28.40лв.
Производител: PB Products
Anti Eject е кука за риболов, която има малко по-дълга опашка от Super Strong hook, малко по-извит завой и леко обърнато ухо.Това дава възможност за по-бързо завъртане на куката за риболов в устата на рибата, когато се използва с плетено риболовно влакно.Anti Eject ..
11.74лв.
Производител: PB Products
Jungle Hook е кука за риболов с класическа форма.Куката за риболов на марката PB Products е многофункционална кука за шаран със средно късо стебло, което позволява да се използва с повечето монтажи за риболов, включително зиг риг и pop..
11.74лв.
Производител: PB Products
Super Strong е кука за шаран с прав накрайник, който е изключително подходящ за риба, която е на място с препятствия. Ако удължите стъблото от 1,5 cm с помощта на силиконова тръбичка за риболов или алайнер за риболов, ще получите чудесен вариант на кука з..
11.74лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)