Избери от менюто
Your Cart

Протеинови топчета

Протеинови топчета
Производител: CC Moore
Този пакет с голяма стойност съдържа всички продукти, необходими за еднодневен риболов с неустоима опаковка за стръв, която може да се използва в много други различни риболовни ситуации.Live System Session Pack съдържа:1kg Live System 15mm/18mm Shelf Life Boilies20 x 15mm/18mm Live System ..
79.90лв.
Производител: CC Moore
Съдържание на пакета Pro-Stim Liver Session: 1 кг бойли Pro-Stim Liver 18 мм 18 mm Pro-Stim Liver Air Ball Pop Ups100 ml Pro-Stim Liver Bait Booster2 кг пелети Pro-Stim Liver 6 ммПродуктите се доставят в черна кофа за стръвPro-Stim Liver Свойства на бойлите:Изключително ниско съдържание на..
80.00лв.
Производител: CC Moore
Hi-viz, 8 мм NS1 плуващи топчета. Всяка саксия съдържа 8 смесени цвята и саше NS1 Hookbait Booster. Тези изключително плаващи топчета са идеални като малка стръв за куки или за създаване на презентации на снежен човек. В опаковка по 150бр..
18.70лв.
Производител: Dudi Bait
Протеинови топчета произведени по специална рецепта и предназначени за риболов на Шаран и Амур. Посредством своите съставки с висока хранителна стойност.Всички видове топчета на Dudi Bait се основават на задълбочени изследвания за храненето на шаран. Съдържа основни хранителни вещества на шаран и ам..
16.50лв.
Производител: Dudi Bait
Прахът от корк се използва за създаване на боили за куката, които са изработени от сместа "Forest Squid" и включват различни плуващи съставки. Тези боили имат нейтрална плуваемост и са предназначени да заблудят подозрителните шарани и да ги примамят по-лесно.Силен вкус на октопод,плодове ,както и ре..
7.00лв.
Производител: Dudi Bait
Направени от сместа "Tigernuts - Amur", плюс серия от плаващи съставки, включително "корков прах".Имат неутрална плаваемост. Подозрителен шаран ще бъде по-лесен за улавяне с тази стръв...
6.50лв.
Производител: Dudi Bait
Hook Baits  “Tigernuts Amur”Сладък вкус, приятен аромат на мед.Специално проектиран за амур и диви езера!Налични – бавно (Tari) разтворими и бързо (Solubile) разтворими.Размери :16мм20мм24ммСъдържа: брашна и видове зърнени култури, млечни протеини, „птичи храни“ и семен..
6.50лв.
Производител: Dudi Bait
Прахът от корк се използва за създаване на боили за куката, които са изработени от сместа "Mister Red Super Hot" и включват различни плуващи съставки. Тези боили имат нейтрална плуваемост и са предназначени да заблудят подозрителните шарани и да ги примамят по-лесно...
8.50лв.
Показва 1 до 12 от 148 (13 страници)