Избери от менюто
Your Cart

Челници и лампи

Производител: Gardner
Начелник ATT Lite-Wave може да се включва и изключва с движение на ръката (махане с ръка пред него), както и със стандартни бутони за управление.С две нива на бяла светлина, заедно с перфектно балансирана широкоъгълна червена светлина за нощно виждане.Как да използвам:Използвайте бутоните или махайт..
42.00лв.
Производител: Trakker
Trakker Nitelife Bug Blaster е с многофункционален дизайн и може да се използва както като LED фенер, така и като ултравиолетов убиец на комари.Това не само предпазва вашата сесия от нежелана инвазия на вредители, но също така ви позволява да вземете Bug Blaster в убежището си, като използвате ефект..
59.00лв.
Производител: Trakker
Nitelife Bivvy Light Remote 150 е компактна лампа, която разполага с шест опции за осветление с до 80 часа осветление, аварийно захранване и функция за дистанционно управление.Едно натискане ви позволява да преминете през три яркости на бяла светлина, червена светлина и кехлибарена светлина с 610 на..
94.00лв.
Trakker NITELIFE BIVVY LIGHT REMOTE 200- Лампа за къмпинг Trakker NITELIFE BIVVY LIGHT REMOTE 200- Лампа за къмпинг
В наличност
Производител: Trakker
Nitelife Bivvy Light Remote 200 е компактна лампа, която разполага с шест опции за осветление с до 80 часа осветление, аварийно захранване и функция за дистанционно управление.Едно натискане ви позволява да преминете през три яркости на бяла светлина, червена светлина и кехлибарена светлина с 610 на..
117.00лв.
Производител: Delphin
Delphin LightBAR е високо практична лампа за бивак, благодарение на която тъмнината вече няма да ви изненадва. Лампата е с два цвята, като всеки има няколко нива на осветеност. При първо натискане, светва бяла светлина със сила от 5%. При второ натискане, силата на светлината се увеличава до 30%, а ..
59.00лв.
Производител: Trakker
Този многофункционален дистанционен бластер за насекоми може да се използва за унищожаване на комари от вашето убежище за риболов на шаран. Като алтернатива можете да го използвате, за да осветите вашия подслон или лагер с фенера със 180 лумена. И двете функции могат да се използват независимо или е..
72.00лв.
Производител: Flajzar
FLAJZAR Wireless LED лампа с автоматично осветление при удар "рън" .Практична LED лампа с автоматично запалване при удар. Това нововъведение е добре дошлo при нощният риболов.Лампата е с интелигентен приемник, модул, разработен и произведен от FLAJZARЛампата може да се свърже с сигнализатор FISHTRON..
138.00лв.
Производител: Cygnet Tackle
Супер ярко осветление от 220 лумена.Четири режима на осветление (високо / ниско / червено постоянно / червено с премигане).Превключвател за засичане на движение.Водоустойчивост: IPX6Батерии: 3 x AAA (не са включени).Живот на батерията: 5,5 часа (високо) - 8 часа (ниско).Размер: 60mm x 36mm x 44mm.Те..
27.50лв.
Производител: Delphin
TRIOS е основен тип челник, който ще ви привлече не само със своята цена. Той има три LED диода, вградени в зелено пластмасово тяло.  Той може да бъде наклонен, така че да можете да използвате удобно светлината, когато правите монтажи или четете книга в палатката. Самото тяло на челника е монти..
13.00лв.
Производител: Flajzar
Независимо дали трябва да осветите вашето място за риболов по време на нощен риболов или може би по пътя към колата си, със сигурност ще оцените този практичен челник с лъч до 150 m за бяла светлина. Можете удобно да го поставите на главата си и да имате свободни ръце.Този челник никога няма да ви о..
59.00лв.
Производител: Fox
Fox halo 200 e едно иновативно решение на Fox, който е с 200 лумена и регулируема яркостHigh - 200 lumensMedium - 100 lumensLow - 20 lumensЧелника осигурява режим на мигане при 25 луменаЕластична и регулируема лента за главатаБатериите са разположени отпредРегулируема проекция на..
66.50лв.
Производител: Fox
Три цветови опции - бяло, зелено и червено- Четири настройки за бяла яркост - 350 лумена, 250 лумена, 140 лумена и 90 лумена- Работа с два бутона (един за цвят и един за яркост)- Регулируем ъгъл- Единична, еластична, регулируема лента за главата- Работи с 3 x AAA батерии (не са включени)- Тегло: 68 ..
68.60лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)