Избери от менюто
Your Cart

Челници и лампи

Производител: Gardner
Начелник ATT Lite-Wave може да се включва и изключва с движение на ръката (махане с ръка пред него), както и със стандартни бутони за управление.С две нива на бяла светлина, заедно с перфектно балансирана широкоъгълна червена светлина за нощно виждане.Как да използвам:Използвайте бутоните или махайт..
42.00лв.
Производител: Trakker
Trakker Nitelife Bug Blaster е с многофункционален дизайн и може да се използва както като LED фенер, така и като ултравиолетов убиец на комари.Това не само предпазва вашата сесия от нежелана инвазия на вредители, но също така ви позволява да вземете Bug Blaster в убежището си, като използвате ефект..
59.00лв.
Производител: Trakker
Nitelife Bivvy Light Remote 150 е компактна лампа, която разполага с шест опции за осветление с до 80 часа осветление, аварийно захранване и функция за дистанционно управление.Едно натискане ви позволява да преминете през три яркости на бяла светлина, червена светлина и кехлибарена светлина с 610 на..
94.00лв.
Производител: Trakker
Nitelife Bivvy Light Remote 200 е компактна лампа, която разполага с шест опции за осветление с до 80 часа осветление, аварийно захранване и функция за дистанционно управление.Едно натискане ви позволява да преминете през три яркости на бяла светлина, червена светлина и кехлибарена светлина с 610 на..
117.00лв.
Производител: Delphin
Delphin LightBAR е високо практична лампа за бивак, благодарение на която тъмнината вече няма да ви изненадва. Лампата е с два цвята, като всеки има няколко нива на осветеност. При първо натискане, светва бяла светлина със сила от 5%. При второ натискане, силата на светлината се увеличава до 30%, а ..
59.00лв.
Производител: Trakker
Този многофункционален дистанционен бластер за насекоми може да се използва за унищожаване на комари от вашето убежище за риболов на шаран. Като алтернатива можете да го използвате, за да осветите вашия подслон или лагер с фенера със 180 лумена. И двете функции могат да се използват независимо или е..
72.00лв.
Производител: Flajzar
FLAJZAR Wireless LED лампа с автоматично осветление при удар "рън" .Практична LED лампа с автоматично запалване при удар. Това нововъведение е добре дошлo при нощният риболов.Лампата е с интелигентен приемник, модул, разработен и произведен от FLAJZARЛампата може да се свърже с сигнализатор FISHTRON..
138.00лв.
Производител: Cygnet Tackle
Супер ярко осветление от 220 лумена.Четири режима на осветление (високо / ниско / червено постоянно / червено с премигане).Превключвател за засичане на движение.Водоустойчивост: IPX6Батерии: 3 x AAA (не са включени).Живот на батерията: 5,5 часа (високо) - 8 часа (ниско).Размер: 60mm x 36mm x 44mm.Те..
27.50лв.
Производител: Delphin
Delphin RAZOR USB е практичен LED челник с вградена 500mAh Li-Ion батерия. Предлага се в зелен цвят. Може да бъде прикрепен и към козирка на шапка благодарение на лекото си тегло. Челникът е оборудван със сензор за движение и функция памет, която поддържа интензивността и цвета на светлината. Челник..
30.00лв.
Производител: Delphin
TRIOS е основен тип челник, който ще ви привлече не само със своята цена. Той има три LED диода, вградени в зелено пластмасово тяло.  Той може да бъде наклонен, така че да можете да използвате удобно светлината, когато правите монтажи или четете книга в палатката. Самото тяло на челника е монти..
13.00лв.
Производител: Delphin
Модерният челник, проектиран от Delphin, предоставя мощност от 5W и осветеност от до 300 lm. Зареждането на челника е възможно чрез USB кабел с микро USB конектор. Неговата батерия е с капацитет от 2 000 mAh. Възможно е да се използват и неоригинални батерии, с маркировка 18650. Времето необходимо з..
34.00лв.
Производител: Fox
Fox halo 200 e едно иновативно решение на Fox, който е с 200 лумена и регулируема яркостHigh - 200 lumensMedium - 100 lumensLow - 20 lumensЧелника осигурява режим на мигане при 25 луменаЕластична и регулируема лента за главатаБатериите са разположени отпредРегулируема проекция на..
66.50лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)