Избери от менюто
Your Cart

Палатки и шатри

Палатки и шатри
Производител: Avid Carp
Taзи пaлaтĸa ocигypявa чyдecнo пpиĸpитиe пpи дъжд или cлънцe. Moжeтe дa я изпoлзвaтe ĸaĸтo дa cгoтвитe нeщo , дa пoчивaтe или cпитe в нeя. Дocтaтъчнoтo пpocтpaнcтвo и гoлeмият oбeм я пpaвят пpeдпoчитaн избop зa мнoгo pибoлoвци. Ocoбeнo пoлeзнa зa xopa c пoвeчe oбopyдвaнe. Mнoгo лecнa и бъpзa зa cглo..
440.00лв.
Производител: Trakker
Вътрешната капсула Tempest RS 200 създава напълно затворено отделение със зашита покривка. Специално проектиран за Tempest RS 200, той е идеален за предпазване от гризачи и всякакви други нежелани гости, а също така значително намалява конденза. Вътрешните капсули Trakker се поставят лесно чрез прев..
450.00лв.
Производител: Trakker
Предоставя здрава и чиста основа за Trakker Gazebo Издръжлива PE (полиетилен) тъкан предлага изключително дълъг живот Клипсове в ъглите осигуряват перфектната ориентация към газебото Включва специално чанта за носенеТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ:Размери: 275 (дължина) x 275 (широчина) см Размер при оп..
187.00лв.
Производител: Trakker
Предоставя издръжлива и чиста основа за Trakker Gazebo. Здрава PE (полиетилен) тъкан предлага изключително дълъг живот.Клипсове в ъглите осигуряват перфектната ориентация към газебото. Включва специална чанта за носенеРазмери: 305 (дължина) x 305 (широчина) смРазмер при опаковане: 48 (дължина) x 6.5..
230.00лв.
Производител: Trakker
Закрепването на този държач за въдици към вашaта палатка е изклчително лесно и надежно за да закрепите Вашите въдици.Това е идеално приспособление, ако имате голям брой въдици.Съвместим с всички Trakker палатки.Размери: 82см x 4см х 1см..
27.40лв.
Производител: Trakker
Превърнете своя Tempest Advanced 200 в подслон с две кожи без нужда от допълнителни колчета.Вътрешната капсула служи за намаляване на конденза и задържане на топлината при по-хладни температури.Вътрешната капсула е идеална за предпазване от гризачи и всякакви други нежелани гости, без да се нарушава..
411.60лв.
Производител: Gardner
Единично колче за бивак – от съществено значение за закрепване на вашият лагер.Здрав метален шип с издръжлива формована горна част.Колчетата имат спираловидна точка за завъртане на шипа надолу в твърда камениста почва.Дължина= 20см...
3.30лв.
Производител: Trakker
Тези колчета дълги 30 см са подходящи за използване при меки площи или песъчливи места.Те са идеални за закрепване на предни и задни точки на вашата палатката или броли.При силни ветрове те се вкопчват в по-твърда земя, където стандартното колче може да не е толкова ефективено. Те са изработени от и..
27.50лв.
Производител: FL fishing
Измервайки 20см по дължина за всяко колче, всеки комплект съдържа 10бр колчета за палатка.Дизайнът на тирбушон осигурява безпроблемно забиване на всякакъв вид терен.Отделно металната част на колчето е изведена отгоре, с цел да може да се начуква без да се спука колчето...
19.00лв.
Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs
Разпродаден
Производител: NGT
Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs на всички се е случвало нещастието да отидат на къмпинг и да забравят нещо важно, но ако забравите колчетата на палатка ви, е това е наистина кошмар. Ето защо колчетата за палатка от NGT са идеално резервно копие, което трябва да поддържате в комплекта си за риболов..
14.50лв.
Производител: Trakker
Комплект за възстановяване Trakker Revive Shelter Reproofing Kit. Продукти за възстановяване на оригиналното покритие на технически водоустойчиви облекла и оборудване, без да е необходимо да се суши или глади. Подходящи за всички видове външно облекло, палатки и покривала.Комлектът съдържа:Shelter P..
58.80лв.
Производител: Trakker
Комплект за почистване и възстановяване Trakker Revive Shelter Complete Care Kit  Специален комплект, съдържащ всичко необходимо за почистване и импрегниране на водоустойчиви покрития, заедно с удобен комплект за извършване на дребни ремонти. Предназначен да подобри ефективността и дълготр..
78.40лв.
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)