Избери от менюто
Your Cart

Палатки и шатри

Палатки и шатри
Производител: Avid Carp
Taзи пaлaтĸa ocигypявa чyдecнo пpиĸpитиe пpи дъжд или cлънцe. Moжeтe дa я изпoлзвaтe ĸaĸтo дa cгoтвитe нeщo , дa пoчивaтe или cпитe в нeя. Дocтaтъчнoтo пpocтpaнcтвo и гoлeмият oбeм я пpaвят пpeдпoчитaн избop зa мнoгo pибoлoвци. Ocoбeнo пoлeзнa зa xopa c пoвeчe oбopyдвaнe. Mнoгo лecнa и бъpзa зa cглo..
440.00лв.
Trakker SLX 100 Bivvy - Палатка за 1 легло Trakker SLX 100 Bivvy - Палатка за 1 легло
Безплатна доставка
Производител: Trakker
SLX 100 Bivvy Bivvy е четвърто поколение на тази изключително популярна палатка и точно както предишния модел, се предлага едноместна или двуместна. Тя е снабдена с функции, които я превръщат в една от най-добритв палатки на пазара, като същевременно остава невероятно практична за различни ситуации ..
783.00лв.
Trakker SLX 150 Bivvy - Палатка за 2 легла Trakker SLX 150 Bivvy - Палатка за 2 легла
Безплатна доставка
Производител: Trakker
SLX 150 Bivvy е третото поколение на тази изключително популярна палатка и точно както предишния модел, се предлага едноместна или двуместна. Тя е снабдена с функции, които я превръщат в една от най-добритв палатки на пазара, като същевременно остава невероятно практична за различни ситуации в рибол..
940.00лв.
Производител: Trakker
Закрепването на този държач за въдици към вашaта палатка е изклчително лесно и надежно за да закрепите Вашите въдици.Това е идеално приспособление, ако имате голям брой въдици.Съвместим с всички Trakker палатки.Размери: 82см x 4см х 1см..
27.40лв.
Производител: Nash
Blockhouse Overwrap   Пълно плътно и здраво покритие за Blockhouse, за увеличаване на топлината и намаляване на кондензацията за сесии в по-малко гостоприемни условия.  - Материал : 420D с 15 000 мм воден стълб  - Конфигурация на вратата тип пощенската кутия с прозрачен панел на ..
450.00лв.
Производител: Trakker
Превърнете своя Tempest Advanced 200 в подслон с две кожи без нужда от допълнителни колчета.Вътрешната капсула служи за намаляване на конденза и задържане на топлината при по-хладни температури.Вътрешната капсула е идеална за предпазване от гризачи и всякакви други нежелани гости, без да се нарушава..
411.60лв.
Производител: Trakker
Тези колчета дълги 30 см са подходящи за използване при меки площи или песъчливи места.Те са идеални за закрепване на предни и задни точки на вашата палатката или броли.При силни ветрове те се вкопчват в по-твърда земя, където стандартното колче може да не е толкова ефективено. Те са изработени от и..
19.00лв.
Производител: FL fishing
Измервайки 20см по дължина за всяко колче, всеки комплект съдържа 10бр колчета за палатка.Дизайнът на тирбушон осигурява безпроблемно забиване на всякакъв вид терен.Отделно металната част на колчето е изведена отгоре, с цел да може да се начуква без да се спука колчето...
19.00лв.
Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs
Разпродаден
Производител: NGT
Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs на всички се е случвало нещастието да отидат на къмпинг и да забравят нещо важно, но ако забравите колчетата на палатка ви, е това е наистина кошмар. Ето защо колчетата за палатка от NGT са идеално резервно копие, което трябва да поддържате в комплекта си за риболов..
14.50лв.
Производител: Trakker
Комплект за възстановяване Trakker Revive Shelter Reproofing Kit. Продукти за възстановяване на оригиналното покритие на технически водоустойчиви облекла и оборудване, без да е необходимо да се суши или глади. Подходящи за всички видове външно облекло, палатки и покривала.Комлектът съдържа:Shelter P..
58.80лв.
Производител: Trakker
Комплект за почистване и възстановяване Trakker Revive Shelter Complete Care Kit  Специален комплект, съдържащ всичко необходимо за почистване и импрегниране на водоустойчиви покрития, заедно с удобен комплект за извършване на дребни ремонти. Предназначен да подобри ефективността и дълготр..
78.40лв.
Производител: Trakker
Прозрачен пластир за ремонт на дупки и разкъсвания на палатки и покривала.Херметичен, водоустойчив, устойчив на UV лъчи, гъвкав, реже се по размер.Подходящ за: тъкани, кожа, гума, неопрен, метал, пластмаса и много други.Комплектът съдържа:1пластир 225mm x 75mm1пластир 35mm x 35mm1пластир 22mm x 22mm..
33.30лв.
Показва 1 до 12 от 52 (5 страници)