Избери от менюто
Your Cart

Пва

Пва
Производител: Cygnet Tackle
Бързоразтворими, плаващи торбички от PVA за кукова стръв със специална пянаПредотвратява заплитанията и запазва куковия връх при замятанеНиското количество остатъци и практически неутрално pH на PVA филмаМногоколорна PVA пяна, видима на повърхността при всички условияДоставят се във възможност за по..
10.80лв. 12.00лв.
Производител: Gardner
Плетен PVA конец 20м подходящ за всички сезони...
12.40лв.
Производител: Korda
Long Chuck Funnel Web System е специално разработен за замятане на големи дистанции.Това евъзможно най-тясното PVA за захранка. малкият диаметър, само 15мм, ви дава възможност с подходящитакъми да заметнете повече от конкуренцията си и първи да подадете на шарана вашата подходяща подхранка.Също като..
29.90лв.
Производител: RidgeMonkey
Ridge Monkey Disperse Foam NuggetsМногоцветни, те са идеални за покриване и защита на точката на куката, която предотвратява заплитането и ви помага да видите къде се намира вашата настройка няколко секунди след замятането!ХарактеристикаЗадържа стръвта ви за кукичка на място по време на замятанеПред..
11.70лв. 13.00лв.
Производител: Gardner
Бързо разтваря се Fluro PVA пянаПлуващи късчета пяна.Защитава вашата кука.Показва позицията на монтаж след хвърляне.Предотвратява заплитането.Голяма затваряща се чанта с плъзгач.Биоразградим дунапрен...
12.00лв.
Производител: Cygnet Tackle
Бързоразтворими торбички от PVA с филм, здраво затворени с висококачествени шевове, гарантиращи надеждност при замятане. Ниското количество остатъци и практически неутрално pH на PVA филма. В комплекта включена безплатна помощна торбичка със слот за водеща лента. Доставят се във възможност за повтор..
7.65лв. 8.50лв.
Производител: NGT
PVA торбички NGT PVA Bags 100 x 130mm са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата.Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковка...
6.20лв.
Производител: NGT
PVA торбички NGT PVA Bags 70 x 100mm са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата.Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковка...
6.20лв.
Производител: NGT
PVA торбички NGT PVA Bags 70 x 200mm са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата.Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковка...
6.20лв.
Производител: Gardner
Добавянето на течности в ПВА торбичка или ПВА стик никога не е било по-лесно. Бутилката за впръскване Gardner е лесна за пълнене с 30 ml от избраната от вас атракторна течност с помощта на предоставената мини фуния. След това просто инжектирайте необходимото количество, за да завършите вашата PVA пр..
6.50лв.
Производител: Gardner
Тази високоефективна широка PVA лента е идеална за връзване на PVA торби.Неусукана, 16 mm широка, висококачествена прозрачна PVA лента.Произведен от ултратънък 25 микрон филм, който осигурява бързо разтваряне и надеждност в широк диапазон от температури.pH неутрално, така че не се открива от шаран и..
12.40лв.
Производител: Trakker
Бързоразтворима, водоразтворима, 10 mm PVA лентаИдеална за завързване на плътни PVA торбички, стрингери за стръв и закрепване на косми върху замятането.PVA лента с ниско съдържание на остатъци и почти неутрално pH..
12.80лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)