Избери от менюто
Your Cart

Пва

Пва
Производител: Cygnet Tackle
Бързоразтворими, плаващи торбички от PVA за кукова стръв със специална пянаПредотвратява заплитанията и запазва куковия връх при замятанеНиското количество остатъци и практически неутрално pH на PVA филмаМногоколорна PVA пяна, видима на повърхността при всички условияДоставят се във възможност за по..
10.80лв. 12.00лв.
Производител: Gardner
Плетен PVA конец 20м подходящ за всички сезони...
12.40лв.
Производител: Korda
Long Chuck Funnel Web System е специално разработен за замятане на големи дистанции.Това евъзможно най-тясното PVA за захранка. малкият диаметър, само 15мм, ви дава възможност с подходящитакъми да заметнете повече от конкуренцията си и първи да подадете на шарана вашата подходяща подхранка.Също като..
29.00лв.
Производител: RidgeMonkey
Ridge Monkey Disperse Foam NuggetsМногоцветни, те са идеални за покриване и защита на точката на куката, която предотвратява заплитането и ви помага да видите къде се намира вашата настройка няколко секунди след замятането!ХарактеристикаЗадържа стръвта ви за кукичка на място по време на замятанеПред..
11.70лв. 13.00лв.
Производител: Gardner
Бързо разтваря се Fluro PVA пянаПлуващи късчета пяна.Защитава вашата кука.Показва позицията на монтаж след хвърляне.Предотвратява заплитането.Голяма затваряща се чанта с плъзгач.Биоразградим дунапрен...
12.00лв.
Производител: Cygnet Tackle
Бързоразтворими торбички от PVA с филм, здраво затворени с висококачествени шевове, гарантиращи надеждност при замятане. Ниското количество остатъци и практически неутрално pH на PVA филма. В комплекта включена безплатна помощна торбичка със слот за водеща лента. Доставят се във възможност за повтор..
7.65лв. 8.50лв.
Производител: NGT
PVA торбички NGT PVA Bags 100 x 130mm са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата.Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковка...
6.20лв.
Производител: NGT
PVA торбички NGT PVA Bags 70 x 100mm са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата.Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковка...
6.20лв.
Производител: NGT
PVA торбички NGT PVA Bags 70 x 200mm са торбички предназначени за бързо разтваряне във водата.Предлагат се в 3 популярни размера по 20 торбички във всяка опаковка...
6.20лв.
Производител: Gardner
Добавянето на течности в ПВА торбичка или ПВА стик никога не е било по-лесно. Бутилката за впръскване Gardner е лесна за пълнене с 30 ml от избраната от вас атракторна течност с помощта на предоставената мини фуния. След това просто инжектирайте необходимото количество, за да завършите вашата PVA пр..
6.50лв.
Производител: RidgeMonkey
Доставени във влагоустойчив контейнер, тези многоцветни биоразградими самородни частици от пяна, които са идеални за защита на точката на куката, като помагат за предотвратяване на заплитане по време на замятане, като същевременно окачвате вашата платформа над всякакви тиняви плевели или дънни остат..
15.30лв. 17.00лв.
Производител: Gardner
Тази високоефективна широка PVA лента е идеална за връзване на PVA торби.Неусукана, 16 mm широка, висококачествена прозрачна PVA лента.Произведен от ултратънък 25 микрон филм, който осигурява бързо разтваряне и надеждност в широк диапазон от температури.pH неутрално, така че не се открива от шаран и..
12.40лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)