Избери от менюто
Your Cart

Aqua Products

Производител: Aqua Products
Това е чанта, проектирана за защита на вашите ценности по време на риболов или при пътуване.Устойчива материя 900D DPM Ендура.Мека вътрешна подплата за защита на лични вещи.Водоустойчив цип на основния джоб.Вътрешен джоб с цип.Безшумни изтеглящи се ципове.Широка регулируема презрамка през рамо за до..
58.00лв.
Производител: Aqua Products
Компактен комплект за хранене за един човек.Размерът на опаковката е сведен до минимум и може да се съхранява в по-голямата част от саковете.Комплектът включва:Квадратна чиния.Нож, вилица, лъжица и чаена лъжичка от неръждаема стомана.Отварачка за бутилки от неръждаема стомана.Вътрешен PVC джоб с цип..
78.40лв.
Производител: Aqua Products
Pioneer 150 Aquatexx EV™ 1.0 - този образцов модел може да се похвали с цял набор от нови функции, за да осъвремени вечния дизайн, с твърд фокус върху изискванията на съвременния риболовец. Всичко това се постига, като останете верни на корените, които са спечелили привързаността на шаранджиите надл..
1,862.00лв.
Производител: Aqua Products
Aqua раница е идеална за всичките Ви нужди при пренасянето и събирането на багаж.Здрава, добре обмислена раница с множество джобове, вътрешните стени, голям централен разделител с вградена платформа за още по-голямо удобство.Твърдо оформената EVA основа предлага отлична защита срещу чакъл и кал.3-то..
266.50лв.
Производител: Aqua Products
Тази чанта е подплатена, облицована и има подсилена водоустойчива основа.Идеална за няколкодневен престой, побира всичко необходимо.5 външни, дълбоки джоба затварящи се с цип, подплатени и облицовани.Удобна, формована, неопренова презрамка.Усилена основа и твърд капак, предназначени да бъдат използв..
196.00лв.
Производител: Aqua Products
Издръжлив като дизайн, с издръжлива подплата от бронзово фолио, Black Session Cool Bag е оптималното удобство по отношение на стръвта и съхранението на храна.Адекватен по размер, тази хладилна чанта съдържа достатъчно вътрешно пространство за няколко килограма замразена стръв, асортимент от различни..
74.50лв.
Производител: Aqua Products
Произведена от здрав, водоустойчив материал, Torrent Duffel Bag е подходящ за съхранение на основни предмети, от дрехи до общи предмети във вашия комплект.Идеална за работа с лодка и пътуване, тази издръжлива чанта в стил дъфъл разполага с здрава лента, зашита с флаг за оптимална здравина. С добре п..
186.20лв.
Производител: Aqua Products
Създаден, за да запази всички ваши предмети за готвене безопасни и организирани. Чантата за съдове за готвене от черна серия е оразмерена, за да побере печка, тиган, съдове, прибори за готвене, компактен комплект за храна или цял куп други предмети.Вътре има два странични джоба, отделение с цип и дж..
113.20лв.
Производител: Aqua Products
Специално проектиран за Pioneer 150 Bivvy Aquatexx EV™ 1.0Създава връх, за да предложи допълнителна защита от елементитеНамалява конденза и увеличава задържането на топлинаИзключително бърз и лесен за сглобяване, може да бъде оставен на място по време на настройка и опакованеAquatexx EV™ материя – с..
490.00лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)